Следва

Mimi от OSCAR DE LA RENTA

Яхта Style: Нощ под звездите

Има няколко важни неща, които в никакъв случай не бива да пропускаш да вземеш със себе си, ако ще обикаляш необятната морска шир на борда на яхта!

All fashion преди 10 години

Има няколко важни неща, които в никакъв случай не бива да пропускаш да вземеш със себе си, ако ще обикаляш необятната морска шир на борда на яхта! И тъй като до края на август има още време, в което можеш да спечелиш частно парти на луксозна яхта от Philips, ние продължаваме с предложенията, които не са за изпускане!
Селекцията, която сме подготвили този път, е създадена за прекрасната нощ, в която ще се забавляваме и ще съзерцаваме звездите. Толкова романтично, вълнуващо и вдъхновяващо. Точно като артикулите, които сме подбрали.


Тази визия за яхта е инспирирана от копнежа по лятото, морето, партитата и любовта. Нежни флорални мотиви, неон, с който да засияеш като звезда в нощта, секси високи обувки, разчупени бижута и леки феерични материи. За след купона – мека и топла жилетка, която да облечеш и да съзерцаваш звездите.

Сигурни сме, че ако спечелиш парти на яхта, веднага ще се сетиш за този аутфит! Но преди това – как да го спечелиш? Във времето до 31 август си купи епилатор Philips от сериите HP65xx или HP64XX, запази касовата бележка и се регистрирай ето тук: www.philips-satinperfect-promo.com. Стискай палци! Луксозното парти е не само за теб и за петима твои приятели!



Остава само да избереш кой е моделът епилатор Philips, който ти подхожда в най-голяма степен! Какъвто и да е твоят избор, ще имаш гарантирано гладка кожа и още по-безболезнено епилиране – благодарение на технологията за мокро и сухо епилиране.

Цели 1360 отскубвание в секунда, миеща се епилираща глава, LED осветяване Opti-light, безкабелна употреба и накрайник за повдигане на косъмчетата – това са само част от приятните изненади, които те очакват с Philips Satin Perfect HP6581. Сигурни сме, че обичаш приятни изненади... А какво ще кажеш за лято, изпълнено с такива?
До 31 август има още време! Как ти звучи парти на яхта...?


Виж още:

Как да носим бански на яхта >>


Как да се облечем на яхтата през деня >>

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.