Следва

LEEROY ОТ THE PRODIGY за първи път в България като диджей

Обичта на известните - Брад Пит, Анджелина Джоли, Мадокс, Нокс и Вивиън

Любовта е във въздуха, разнасяна не само от сияещите лица на двамата актьори по снимките, но и демонстрирана...

People of art преди 10 години

Превъзходна жена, този факт нищо и никой не може да опровергае. Няколко месеца след като смело се изправи пред света и сподели за нестандартните мерки, които е предприела, за да се предпази от рак на гърдата, Анджелина Джоли се показа отново изумително красива на поредната премиерна дестинация на „Z-та Световна война”, филм, в който партньорът й в живота Брад Пит играе главната роля.

Изцяло в черно, цвят, на който рядко изневерява, от самото пристигане на семейство Джоли-Пит в Токио през появата им на червения килим до заминаването им снощи актрисата не спираше да се усмихва, видимо щастлива и обожавана.

Майката и таткото на шест деца, три биологични и три осиновени, пристигнаха в столицата на Япония преди дни с три от децата си - големия Мадокс и най-малките - близнаците Вивиън и Нокс Джоли Пит, а екзалтираната публика ги изпрати така както ги посрещна - искрено въодушевени от гостуването на звездната фамилия.

Любовта е във въздуха, разнасяна не само от сияещите лица на двамата актьори по снимките, но и демонстрирана чрез езика на тялото - винаги с внимание един към друг, хванати за ръка или в нежна прегръдка Анджелина Джоли и Брат Пит изглежда, че се обичат повече отколкото всички очакваха. Чудесен пример за брак, макар и не официален все още, който е способен да оцелее дори и в изкусителния с чудните си прегрешения Холивуд.



















 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра