Следва

ДА или НЕ на червеното, много червеното, червило през лятото

Да или Не - сиво-зелените оттенъци в новия цвят на косата на Риана

Току-виж обаче то се превърнало в поредното нестандартно бюти вдъхновение, точно както се случи с черните корени и омбре ефекта, и с малко подобрения на коафьорите да изкара няколко мандата като ярък тренд...

Hair преди 10 години

Свикнали сме с методите на барбадоската поп певица да поддържа вниманието върху себе си чрез смели стилистични опити, най-вече с цвета и вида на прическата, където тя се справяше блестящо, поне до този момент.

Преди няколко дни 25-годишната звезда от голямата музикална сцена показа неизчерпаемите си идеи за прилагане на най-невъзможни цветове на коса със синьо-зеленикави нюанси на посребрена основа.

Всъщност певицата е „сива” от средата на юли, когато публикува снимки на новата си визия в Instagram.







Последната изява на Риана бе в Лос Анжелис, където беше „изненадана” от папараците в черен r&b look с бейзболна шапка и ярко червени устни с маникюр в същия цвят, и това накара журналистите от световните медии да отбележат, че изпълнителката изглежда малко изморена, вероятно по причина на тазгодишното й световно турне Diiamond Tour, започнало от май с продължителност до ноември.



За изтощения наглед вид на Риана определено изиграва ключова роля сивкавият цвят, доста смел, да, ефектен, още повече, но в чисто естетически аспект няма какво да ни убеди, че сивото в косата е готино, дори и да е на главата на велик експериментатор като поп иконата.

Току-виж обаче то се превърнало в поредното нестандартно бюти вдъхновение, точно както се случи с черните корени и омбре ефекта, и с малко подобрения на коафьорите да изкара няколко мандата като ярък тренд. Едва ли, но все пак, да или не на сивото, любопитно ни е да разберем как възприемаш идеята?
 

More Hair