Следва

Новото рекламно лице на DKNY Рита Ора с гореши снимки по Таймс Скуеър

Кампаниите - Louis Vuitton есен-зима 2013. В ролята - Мишел Уилямс

Красивата като порцеланова статуетка Мишел Уилямс е новото лице на Louis Vuitton, по-конкретно на моделите...

All fashion преди 10 години

Красивата като порцеланова статуетка Мишел Уилямс е новото лице на Louis Vuitton, по-конкретно на моделите чанти за сезон есен-зима 2013/14 W и Capucines, блестяща в своя безупречен вид, както обикновено.

С прецизно стилизирана коса в леко сивеещ оттенък на традиционното русо и съвършен грим, звездата от „Моята седмица с Мерилин Монро” е еманация на крехката женственост, която е деликатна и нежна, но смела и изтънчена, каквото е и внушението от сесията за кампанията.

До сърцето, лицето и душата си Уилямс държи великолепните изпълнения на Louis Vuitton в ярки цветове, които не ни се натрапват, а по-скоро подчертават луксозния си произход, както и някои произведения в класически есенни нюанси като мръсно бяло и черна боровинка.







 
 

More All fashion

Модата на бъдещето с Beckmans School of Design, илюстрирано от Типан Норден

All fashion преди 13 минути

В галерията Liljevalchs в Стокхолм 13 от студентите по мода на Beckmans School of Design представят фантазьорски концепции за модата на бъдещето – оживени чрез живописта на шведския художник Типан Норден.

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.