Следва

Street Style вдъхновения... Едри, силни бижута

4711 NOUVEAU COLOGNE

„Чувствам се обновен!“: с новия NOUVEAU COLOGNE, 4711 създаде уникална...

Shopping преди 10 години

„Чувствам се обновен!“: с новия NOUVEAU COLOGNE, 4711 създаде уникална ароматна композиция.

Със създаването на вдъхновяваща комбинация между традиция и модерност, MÄURER & WIRTZ пишат напълно нова глава в над 200-годишната история на марката - създател на доказано най-известния одеколон в света.

4711 е представител на световния успех, постигнат в Кьолн. Mарката е изградила добрата си репутация в много държави по света заради легендарния одеколон и традициите в парфюмерийната индустрия, които създава.

След толкова години, тази световноизвестна компания разработи нова ароматна серия, която е насочена към младите, модерни хора. NOUVEAU COLOGNE изразява момент на спокойствие и вдъхновение в забързаното ни ежедневие.

„NOUVEAU COLOGNE е чудесно ново ухание и ... още нещо. NOUVEAU COLOGNE освежава сетивата и вдъхновява човек да открие нова енергия... да почувства аромата“, споделя Александра Кале, Мениджър развитие на парфюмерията в 4711. „Хармоничната плодова свежест, в комбинация с успокояващия ефект на еводия, е малко необичайна, но създава уникално чувствено ухание. В основата на благоуханието стои ароматния коктейл от касис, копринен божур и топло сандалово дърво.“

Благодарение на успокояващия си ефект, еводията е позната от векове на китайската медицина. Целта на NOUVEAU COLOGNE - да се открои като позитивен контрапункт на забързаното ежедневие, е силно подчертана с помощта на този безценен билков екстракт.

Опаковката е брандирана с легендарния дизайн Моланус, като по този начин продължава класическия стил на марката 4711. Дизайнерът Питър Шмит създава визията на серията, която по нов, свеж начин интерпретира традиционния образ на марката и придава на NOUVEAU COLOGNE уникален и неповторим стил.

NOUVEAU COLOGNE цена:  50 ml -  от 30 лв. на 25 лв.
                                                    100 ml - от 49 лв. на 39 лв.
 

More from View Sofia

More Shopping