Следва

MUSIC TODAY: Любимото парче на ETHNO момиче: Мануела

Радина и Деян заснеха филм за любовта си

Актьорите дадоха безпрецедентен достъп до личния си живот с късометражен филм...

People of art преди 10 години

Актьорите дадоха безпрецедентен достъп до личния си живот с късометражен филм. Деян Донков и Радина Кърджилова заснеха филмче, в което разкриват различни нюанси от отношенията си. Проектът е реализиран от списание "Eva". Връзката им започнала от един балкон, на който Радина излизала, след като Деян я викал от улицата. Хвърлял й подаръци и отминавал, разказват двамата пред списанието.

Радина не вярвала на Деян заради имиджа и прякора му Донжуан Донков. Той се влюбил в нея една сутрин, гледайки разпиляната й върху себе си коса.

В 4-минутното филмче за отношенията им двамата се покзват точно такива, каквито ги видяхме в риалитито "Къртицата". Снимките са направени на усамотен плаж, в тузарска вила и на пътя в луксозен автомобил.

В клипчето двамата играят без думи на музикалния фон на лиричната песен Black Acres на бруклинската банда Elysian Fields.

Радина и Деян са раздирани от изпепеляваща страст до жестока непоносимост. Двамата се целуват, галят, прегръщат, но и бият, отблъскват и борят. Клипчето впечатлява и с добре изпипаната си визия. Арт директор е Биляна Савова.

Видеото гарнира корицата им към августовския брой на списание "Еva", а ето и част от работата върху фотосесията в броя...

 



 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра