Следва

Дженифър Лорънс на път да се откаже от киното?

Черната перла и белият бански на горещия пясък в Марбея

Притежаелка на достолепна красота, Наоми сякаш се наслаждаваше на възможността да се отдаде на заслужена повичка от всичко и от всички...

People of art преди 10 години

Наоми Кембъл беше щракната да се радва на слънцето и спокойствието, което има, точно 2 месеца след раздялата й с Владимир Доронин, заедно с приятелки на плажа в Марбея, Испания, в неделя.

Черната перла демонстрираше добро настроение и отлична форма и изглеждаше преживяла личните си сътресения и готова да покорява върхове, само както тя си може.

Полегнала на шезлонг, докато пуши цигара, притежаелка на достолепна красота, 43-годишната Наоми истински се наслаждаваше на възможността да се отдаде на заслужена повичка от всичко и от всички, а имайки предвид 5-годишната връзка и всички спекулации около нея и след нея, тя може би наистина е имала нужда от такава.



Истината е, че все пак не очаквахме да я видим щастлива толкова скоро, имайки предвид постъпката на Доронин малко след раздялата им. Той беше хванат да се гушка с китайския модел Luo Zilin, който Наоми обучаваше в модното си шоу "Лицето" по-рано тази година - на борда на луксозна яхта в Ибиса, а това наистина е нещо, което мислехме, че ще раздразни до лудост пантерата. 











 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра