Следва

Мария Илиева с концерт на Bedroom Beach

Дженифър Лорънс на път да се откаже от киното?

Звездата е толкова претоварена с работа и задължения, че сериозно се замисля дали да не напусне Холивуд, за да избегне нервния срив...

People of art преди 10 години

Звездата от "Игрите на глада" Дженифър Лорънс е толкова претоварена с работа и задължения, че сериозно се замисля дали да не напусне Холивуд, за да избегне нервния срив.

През последните две години 22-годишната актриса се снима в седем филма. В момента работи над продължението на хита "Х-Мен". Освен снимките, тя обикаля света, за да представя пред широката публика лентите със свое участие.

"Това й идва в повече. Напрежението, на което е подложена Дженифър, е огромно", заяви неин близък. "Веднъж тя дори плака и сподели, че се чувства много зле. Дженифър усеща, че губи близките си", добави той.

Младата актриса не злоупотребява с психотропни препарати, за да поддържа силите си, но все по-трудно се справя с натоварения си график. "Дженифър разбира, че изтощава своя организъм. Те не желае кариерата да я погълне напълно", заяви нейният близък, пише БГНЕС.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра