Следва

Сюки Уотърхаус в сладка щура роля за Sass&Bide

September Issues - Кой и какво ще видим на кориците на най-чаканите септемврийски броеве

Кой и какво ще видим на щанда с фешън издания, или най-интересното от предстоящия моден сезон...

All fashion преди 10 години

Те са тук. Някои и вече в продажба.

Септемврийските броеве на най-влиятелните модни списания идват в перфектната форма за есента и куп знаменити жени, актриси и модели, на кориците. 

Кой и какво ще видим на щанда с фешън издания, или най-интересното от предстоящия моден сезон, следва надолу:

Vogue, Великобритания



Британското издание на модната библия украси септемврийската си корица с красавицата Дария Вербоуи, остави я натурална, разроши й косата и й сложи почти незабележима обица на носа. Зад обектива стои Патрик Демаршалие, а това е четвъртата корица на топмодела за Vogue. От броя ще научим тайната на момчешкия й шик и колко е важно да останеш верен на себе си. И, внимание, модната повеля за есента е смело да миксираме точки и райета!

VOGUE, САЩ



От американската редакция на модната библия са се спрели на носителката на "Оскар" Дженифър Лоурънс за корица на септемврийския им брой, който ще чукне рекордните 900 страници! Снимки все още нямаме, защото от Vogue Us държат под ключ визията до последния ден преди излизането, а милиони тръпнат в очакване. Ние също!

Elle, Великобритания



Рок и бунт лъха от септемврийската корица на британския Elle, а Кейти Пери е много секси в Dolce&Gabbana. Словоохотлива също – в броя тя разкрива всичко за отношенията си с тримата неустоими мъже в живота й – Джон Мейър, Робърт Патисън и Ръсел Бранд. На пазара от 31 юли.

Harper’s Bazaar, Великобритания



Стилна и супер женствена в черно-бял Dior и наситено червени устни, Наталия Водянова е невероятно красива на корицата на австралийското издание на Harper’s Bazaar. Рускинята споделя как е взела трудното решение да се премести в Париж, за фондацията “Naked Heart” и моделството като удоволствие. Фотосите са на Жан-Баптист Мондино, а лондончани ще се събудят с броя в ръце на 6ти август.

Vogue, Япония



Кралска осанка придоби септемврийската корица на японския Vogue, украсена от Кара Делевин. Британката не се разделя с предизвикателния си котешки поглед и тук, допълнен от cat-eye очила, стилизирана с обемен кок точно като Одри Хепбърн в един хубав емблематичен за модата филм. Фотосите, заснети от Патрик Демаршалие, са модерна версия на „Закуска в Тифани”, а Кара е във вихъра на кариерата си и няма никакво намерение да отстъпва короната на топ модел, въпреки някои скандали напоследък.

Glamour, САЩ




Дженифър си е Дженифър и демонстрира искрено щастие на корицата на Glamour за следващия сезон. С предстоящата премиера на филма We're the Millers/Семейство Милърс и трепетното очакване на предстоящата й сватба, госпожица, все още, Анистън изглежда като рекламна брощура за свтбена агенция - усмихната, положителна, добронамерена. Интервюира я Джейсън Судейкис, близък приятел и партньор в новата лента, а тя му споделя мечтите си и трудния път към щастието. Радваме се за нея и й пожелаваме всеотдайната любов на годеника й Джъстин Теру.

Esquire, Великобритания



Кожата от коприна, лицето от порцелан, а визията - ала Кейт Мос! Това е корицата на броя “Made in Britain” на Esquire, 17 години след последната поява на топ манекенката на страниците на мъжко списание. Снимките са дело на фотографа Крейг Макдийн, а стайлингът е под ръководството на Кейт Ингланд. А тя се е справила перфектно, избирайки бял фрак и блестящо, много прозрачно и много секси боди.

Vanity Fair



За първи път лицето на принцеса Даяна украсява корицата на Vanity Fair след смъртта й през 1997 година. А от броя ще научим за любовта й с пакистанския хирург Хаснат Кхан, който е отказвал да излезе на показ и да узакони връзката им. Реакциите на хората са противоречиви, но без съмнение изборът на Даяна за корица точно на този брой е продиктувана от много значими събития – раждането на първия й внук и наближаващата премиера на холивудската лента, проследяваща последните няколко години от живота й.

Marie Claire, Великобритания



Джеси Джей
е платинено руса в Gucci за септемврийския Marie Claire. А на въпроса защо е напуснала “Гласът на Великобритания”, изпълнителката, без капчица съмнение, отговаря – „Искам да съм на сцената и да пея, а не да гледам как някой друг го прави.” В момента усилено работи и върху новия си албум, който ще излезе към края на лятото.

Vogue, Китай



Кориците на септемврийското издание на китайския Vogue са 8, толкова години са минали и от пилотния им брой. А честването е пищно и красиво с 8 азиатски и западни момичета, до последната носещи духа на модната библия. Великолепните фотографии са дело на Инес ван Ламсуърд и Винууд Матадин.

Harper's Bazaar, Австралия



Да те снима Карл Лагерфелд, а Карин Ройтфелд наставнически да контролира процеса и да селектира красотите, които обличаш… Скарлет е звездата в роклята-бижу на Dolce&Gabbana за корицата на Harper's Bazaar, Австралия, брой, който е пуснат в продажба от вчера.

InStyle, Великобритания



В ансамбъл Marc Jacobs е Кейт Босуърт за британския InStyle. Ултра късите шорти с висока талия са абсолютен моден бум, а върху крехката фигура на актрисата прилягат перфектно. От броя ще научим любопитни подробности от подготовката за сватбата й, как се е запознала с годеника си и какво е усещането да си на 30.

Numero Tokyo




Игриви, зелени кичури проблясват в русата й коса, а прилепнал топ с пера на Gucci опознава секси фигурата й. Британският топ модел Роузи Хънтингтън-Уайтли е на корицата на Numero Tokyo. Фотосите са дело на Алекси Любомирски.

Cosmopolitan



Българската гордост Нина Добрев демонстрира секси крака от корицата на Cosmopolitan. Ще ни разкаже накратко какво е чувството да си необвързана в Холивуд и как се е решила да отвори собствено йога студио. Визията е силно повлияна от 70-те години, а гардеробът – от Marc Jacobs, Etro и Gucci, до Oscar de la Renta, Louis Vuitton и Dolce & Gabbana.
 

More All fashion