Следва

TV7 стартира "Музикална Академия" тази есен

Мария Илиева с концерт на Bedroom Beach

Поп кралицата, която за втори път ще бъде съдия в новия сезон на музикалното реалити X Factor ще излезе...

Music преди 10 години

Поп кралицата, която за втори път ще бъде съдия в новия сезон на музикалното реалити X Factor ще излезе днес , 9 август, на сцената на Bedroom Beach.

Това е първото клубно участие на изпълнителката с над 30 награди и отличия, след като стана част от популярното шоу. На 6 август нейните фенове, могат да я видят на живо в целия й блясък и още веднъж да се убедят в таланта й. Мария Илиева ще изпълни най-големите си хитове, като ще бъде подгрявана от Dekster&DJ Dimo. Певцата не веднъж е споделяла, че Bedroom Beach е сред любимите й заведения и е чест за нея да се включи в програмата този сезон, наред с чуждите гост-изпълнители.

Дни преди участието си Мария Илиева бе засечена да се забавлява в клуба с приятели. Тя бе впечатлена от денс музиката на британската диджейка Sam Divinе и не спря да танцува цяла вечер. Освен това чаровната певица , която наскоро тръгна на курс по фотография показа колко добре познава тънкостите на занаята. Като истински професионалист тя набързо нащрака приятелите си, в това число собственика на клуба и Sam Divine, които нямаха нищо против да застанат пред обектива й.
 

More from View Sofia

More Music