Следва

Явор Бахаров стяга багаж за сафари

TV7 стартира "Музикална Академия" тази есен

Музикалното шоу стартира тази есен и е авторски проект на продуцентите от ...

Music преди 10 години

„Музикална академия” е името на новия риалити формат в праймтайма на TV7, продуциран от Иван и Андрей. Музикалното шоу стартира тази есен и е авторски проект на продуцентите от „Междинна станция”. Всички участници в предаването ще се борят за голямата награда, която е 100 000 лева.

Основната идея на „Музикална академия” е сблъсъкът между миналото, настоящето и бъдещето на българската музика. В шоуто ще се състезават три групи изпълнители: музикални легенди, обичани от няколко поколения българи; най-актуалните звезди в момента, които непрекъснато пускат нови парчета и диктуват модата на нашата музикална сцена; и неизвестни таланти, които до този момент не са намерили шанс за изява. „Музикална академия” ще продължи три месеца. Всички участници ще живеят заедно под един покрив, където ще бъдат изолирани от външния свят. В академията те ще репетират и ще се подготвят за големите концерти, които ще изнасят всяка седмица. Сцената на шоуто ще е с обща площ от близо 1000 кв.м. и според продуцентите ще е най-грандиозната сцена на музикално предаване, правена в България.


Най-успешната продуцентска компания в България - Монте мюзик, застава зад проекта с екипа си от професионалисти, които ще се грижат за селекцията на песни и подготовката на участниците.

Музикален продуцент на новия формат е Владимир Ампов-Графа. Ако „Музикална академия” бъде спечелена от някой от неизвестните таланти, той ще подпише договор с лейбъла и може да стане един от артистите му, заедно с Акага, Били Хлапето, ВенЗи, Дивна, Михаела Филева и Nickname.
 

More from View Sofia

More Music