Следва

Л като Лисабон

Един добър избор - безиглена мезотерапия

С настъпването на летния сезон идва и времето за така мечтаната почивка... Вече си избрала перфекния бански и си представяш...

All About Life преди 15 години

С настъпването на летния сезон идва и времето за така мечтаната почивка... Вече си избрала перфекния бански и си представяш как събираш погледите на околните с него, когато, поглеждайки се в огледалото, виждаш нещо, което не се вписва в плановете ти и поставя на риск доброто ти ваканционно настроение - целулита.

За щастие живеем във време, в което почти всеки проблем има своето решение и за това ViewSofia предпочете безиглената мезотерапия пред „портокаловата кожа”.

Мезотерапията е създадена преди 50 г. от френския лекар Мишел Пистор за лечение на ревматологични и кожни проблеми. През последните години тя намери своето място в света на естетичните процедури като алтернатива на липосукцията и антицелулитно лечение.

Мезотерапията представлява инжектиране посредством специален пистолет на активно действащи вещества в мезодермата (средния слой на кожата), които разграждат целулита и подобряват лимфната и венозна циркулация. Предимствата на мезотерапията са, че тя осигурява проникване на активните съставки в дълбочина в кожата, до където антицелулитните кремове не могат да достигнат.
Недостатъците са болките от инжекционното приложение на активните субстанции, а възстановителният период свързан с отоци и хематоми.

При безиглената мезотерапия този проблем е преодолян като активните субстанции се вкарват в кожата чрез ултразвук напълно безвредно и безболезнено.

Ултразвукът е отдавна използван във физиотерапията заради способността му да прониква в дълбочина в тъканите, като в същото време улеснява и навлизането на различни лекарствени субстанции в дълбочина в кожата.

Съвременните ултразвукови апарати, разработени специално за корпомоделиране (оформяне на тялото), са с такава честота, при която ултразвуковите вълни достигат до подкожните мазнини и разрушават мастната капка в мастната клетка - процес известен като липолиза. Комбинираното приложение на ултразвукова процедура и мезотерапевтичен коктейл води до премахване на целулита.

Целулитът е проблем, който не изчезва без чужда намеса, а освен това ти пречи да изглеждаш и да се чувстваш добре. Така че довери ни се за правилния избор: www.center-ralis.com.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 14 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.