Следва

Харесва ли ви новата кампания на Zara - Есен/Зима 2013

Цветовете на Бразилия и тяхното рекламно лице Сара Джесика Паркър

Отдавна не бяхме виждали Сара Джесика Паркър в напълно модно амплоа, по чисто професионална поръчка. Да, често отчитаме интересните й стилистични избори по събития на "червения килим"

All fashion преди 10 години


Отдавна не бяхме виждали Сара Джесика Паркър в напълно модно амплоа, по чисто професионална поръчка.


Да, често отчитаме интересните й стилистични избори по събития на "червения килим", но в поръчкова рекламна сесия за моден бранд не ни се беше случвало от едно известно време.



Вероятно защото не бяхме проследили вече традиционното й рекламно участие за един далечен моден бранд.
















Звездата се снима в поредна от серията сътрудничества сесия за рекламата на модния бразилски бранд Maria Valentina. Иде реч за лятната колекция на марката, като в предната, есенната, Сара Джесика отново бе протагонист.



В Бразилия едва що се канят да посрещнат лятото и логично снимките са жарки, цветни и палави, в цялата сесия се усеща слънце, море, безгрижие.



В чудесна форма и, нека признаем, с фантастично омбре, актрисата демонстрира новата колекция на марката с настроение, което прави нещата заразителни, нищо, че не блестят с кой знае какво модно новаторство.



Виждаме цвят, волани, атлаз, перла, коприна, златни орнаменти, мини топове, черно-бяло и още цял набор запомнящи се аксесоари - запазена марка на актрисата и в съвсем реалния живот.
 

More All fashion