Следва

Б като Библия, Б като Блог

Танцуващи секси жени под режисурата на Пенелопе Крус в кампнаията на Agent Provocateur

Да излезе на пазара колекцията бельо от сестрите Моника и Пенелопе Крус за бранда Agent Provocateur чакаме от...

All fashion преди 10 години

Да излезе на пазара колекцията бельо от сестрите Моника и Пенелопе Крус за бранда Agent Provocateur чакаме от миналата есен. И днес търпението ни се увенча с успех, не само, а с готина двойна изненада: звездното семейство ни радва не само с богатата линия красиви сутиени, бикини и корсети, но и с рекламни роли под собствената си режисура.

Вижте цялата колекция тук>>

Сценарист и режисьор на промо-сюжета е Пeнелопе Крус, която включва в работата не само сестра си, а и съпруга си - Хавиер Бардем, както и ослепителната рускиня Ирина Шейк.

За 36-годишната Моника не е новост да позира за марката - тя е член на рекламния екип още от август миналата година, когато за пръв път стана рекламно лице, представяйки колекцията есен-зима 2012.

По сюжета на Пенелопе, главният герой, ролята на когото изпълнява испанският актьор Мигел Анхел Силвестър, отива на парти, като пред вратата слага специални очила, чрез които вижда наобиколилите го десетина момичета по съблазнително бельо, иначе скрито под роклите им.

Кулминацията на вечерта е страхотен, лично адресиран танц, който той получава като подарък от една от тях - тук именно е и близката среща с Ирина Шейк. Сред мацките на партито се появява и сестрата Моника - със закръглено коремче. Съвсем неотдавна тя също стана майка, а позира на сестра си няколко дни преди раждането.

"Снимахме Моника само няколко дни преди раждането. Аз леко се съмнявах, че ще дойде, но тя го направи - и изглеждаше великолепно!", казва сестра й.

Сюжетът, без съмнение, е интригуващ, но всичко е твърде хубаво, за да е истина, нали? Героят в крайна сметка се събужда от сладкия сън, разбирайки, че до него не е красавицата Ирина Шейк, а строгият му шеф, в ролята на който се превъплъщава Хавиер Бардем.





Режисьорът споделя за новата си работа:

"За мен беше важно да насоча мисълта към това, че всяка от нас е прекрасна. Аз намирам красота в най-различни типове жени. Не исках само да покажа красиви моделски тела, а да разкажа история."

И изречение от изпълнителя на главната роля:

"За мен това беше истински подарък! Когато ми звънна Пенелопе и ми разказа замисъла си, веднага разбрах, че ще бъде нещо различно."

Актьорът признава, че да запази безразличие, докато пред него сластно танцува Ирина Шейк, му е било извънредно трудно:

"Бях заобиколен от момичета по бельо през целия ден, а трябваше някак си да се концентрирам. Признавам, никога няма да забравя този ден!"

Сигурни сме, че след като видите видеото, няма да останете равнодушни и вие!
















 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.