Следва

Горещи страници на плажа - 10 книги, които препоръчваме за лятна ваканция

Facebook моменти: Емоции и страсти с Риана на карнавала в Барбадос

Родената в Барбадос певица и тази година не пропусна да се повесели от сърце на традиционния Crop Over карнавал в родината си...

People of art преди 10 години

Родената в Барбадос певица и тази година не пропусна да се повесели от сърце на традиционния Crop Over карнавал в родината си.

Фестивалът, посветен на края на прибирането на реколтата от захарна тръстика, който трае осем дни и се характеризира с разпуснатост и необуздано веселие, предизвика шоколадовата красавица да се повесели максимално и да даде всичко от себе си, за тази забава. Така освен, че успя да побърка всички с оскъдни дрешки, изцяло сглобени от кристали, тя поведе колоната на танцуващите барбадосци, които малко по-късно в замяна я обявиха за кралицата на вечерта.

Поп-дивата доказа, че напълно заслужава титлата, като не спря да танцува цяла нощ, а за това свидетелстват и многобройните снимки на Рири, които заляха социалните мрежи.





Риана беше най-щастлива от присъствието на дядо й Лионел на карнавала










След като се вихри цяла нощ и напусна партито в 6 сутринта, само няколко часа по-късно Риана застана пред обективите за да заснеме и нова фотосесия. В перфектна работна кондиция, тя се появи блестяща в перфектния си тоалет и единствено по-тежкият грим загатваше за бурните страсти, през които е преминала.




 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра