Следва

Street style вдъхновения... Stripes

Блейк Лайвли за Райън Рейнолдс: "Вкусът му определено е по-добър от моя"

Звездата от "Клюкарки" (Gossip Girl) е органична като никой друг в ефектния, обсипан с пера и блясък тоалет на...

All fashion преди 10 години

Блейк Лайвли е свежото звездно присъствие в силното издание на Elle Китай. Актрисата изглежда прелестна в кутюр съвършенствата на Alexander McQueen, Jeremy Scott, Maison Martin Margiela и т.н.

Звездата от "Клюкарки" (Gossip Girl) е органична като никой друг в ефектния, обсипан с пера и блясък тоалет на корицата, както и с останалите фини, женствени рокли, които ни препращат към елегантния, но по-обран, по-сдържан стил на Блейк и в истинския живот.

Между другото, в скорошно интервю актрисата признава, че вкусът на съпруга й Райън Рейнолдс е значително по-добър от нейния собствен:

"Много ми е приятно, че съм с човек, който усеща модата по-добре, отколкото аз. Ние двамата непрекъснато си влияем на вкуса."

И докато Блейк възхвалява Райън, той, на свой ред, открито заявява, че не излиза от къщи без да обсъди дрехите с жена си.

Остава да се порадваме на хармоничната и модерна двойка и да се насладим на красивите снимки на Лайвли, която в последно време отдава стриктно предпочитание на семейството, а не на светската живот и затова всяка поява е ценна.










 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.