Следва

Кейт Бланшет е специалното ново лице на Armani

Да или Не на много късата руса коса на Бионсе

Поп-дивата изненада всички с драстичната промяна на прическата си, само два дни, след като я видяхме да развява буйната си коса на сцената на Барклис сентър...

Beauty News преди 10 години

След като финализира световното си турне Miss Carter Show само преди дни, изнесе грандиозен концерт по повода в Ню Йорк и поработи за имиджа си прекосявайки Бруклин на колело, Бионсе намери още един повод да бъде на страниците на светските издания.

Поп-дивата изненада всички с драстичната промяна на прическата си, само два дни, след като я видяхме да развява буйната си коса на сцената на Барклис сентър. 31-годишната носителка на 17 статуетки Грами с близо 120 млн. продадени копия само от соловите си записи (и още над 60 млн. с Destiny's Child) публикува три свои снимки в Instagram страницата си, показвайки късата си изрусена коса. С кадрите звездата предизвика истински фурор, а коментарите и мненията на специалисти заваляха веднага като проливен летен дъжд.

"Уверявам ви, че новата прическа на Бионсе ще бъде най-горещата прическа в Америка и смятам, че ще надмине по популярност дори "прическата на Рейчъл" (бел.ред. прическата на Дженифър Анистън, която тя имаше в сериала "Приятели").", сподели Деймън Робъртс, известен гримьор, чиято пинсета редовно работи за магическите вежди на Бионсе и Мадона.



Ким Кимбъл, дългогодишен стилист на шоколадовата перла, споделя че Би е била притежател на изключителна коса, отглеждана дълго време, и единствената причина, поради която е взела решение да я подстриже е, за да докаже на всички, че може. Според нея постъпката й говори без думи следното: "Аз съм красива, секси, смела и мога да направя всичко, което поискам. Aз съм работеща жена, майка, суперзвезда, бизнес дама и нося огромна сила в себе си."



Първите, които ще могат да видят Бионсе с новия й имидж на живо, ще са щастливците, сдобили се с билети за напълно разпродадените й концерти на Острова (Hylands Park и Weston Park) на 17 и 18 август. Сигурни сме, че дивата ще успее да изненада публиката с визията си, но това не пречи ние да си задаваме въпроса - Да или Не на новата прическа на Бионсе? Късата прическа, която подчертава неизчерпаемата й енергия или пък дългите буйни къдрици, отглеждани с години, предпочитаме? Затова те питаме и теб...




 

Анкета

Да или Не на късата руса коса на Бионсе?

More Beauty News