Следва

We love - Sportmax в черно-бяло за есента

Карли Клос: Губя ангажименти от прекомерната си популярност

В свежо интервю Клос признава, че топ-дизайнерите един след друг отказват нейни участия в шоутата си...

All fashion преди 10 години

На някого може да се стори, че повечко популярност никога не вреди, но, както показва практиката, в тази посока не винаги всичко е гладко. Така например се оказва за една от най-успешните диви на подиума - американкатаКарли Клос, на която неочаквано дадоха да разбере, че е прекалено знаменита, за да бъде ангажирана.

В свежо интервю Клос признава, че топ-дизайнерите един след друг отказват нейни участия в шоутата си, обяснявайки решението си така: "Прекалено известна си. Никой не обръща внимание на дрехата, която демонстрираш."

Действително, не дойде ли на 21-годишната манекенка славата малко в повече? Освен снимките за рекламни кампании и участията в дефилета, тя води тв-шоу, продава под името си сладкиши и деним колекция, регулярно сепоявява по червения килим и не пропуска светски партита - и всичко това с тежките "ангелски" крила на Victoria's Secret на раменете!



Да бъдем честни: славата е сериозно изкушение. Десетките съвременни знаменитости и тези, които поне претендират за това звание, без умора работят за собственото си име, за да се увековечат в историята, да сгъстят армията си от поклонници, къпейки се в любовта им, като непрестанно работят върху популярността си. В гонитбата на "звездност" много хора от света на "богатите и знаменитите" се превръщат в представители на професията "звезда", жонглирайки с рекламни договори, киносценарии, екскизи към авторски колекции, записи на свежи парчета и снимки на клипове, следвайки принципа - колкото повече - толкова по-добре.

Да се съпостави феноменът Карли Клос може единствено със ситуацията, в която изпадна в киното Линдзи Лоън. Толкова често я виждахме на големия екран, че ни беше трудно да възприемем адекватно сюжета на филма, абстрахирайки се от личността или да оценим по достойнство играта й.

И докато Линдзи започва нов живот, Карли Клос си води поуки: предстоящият септемврийски моден маратон от ревюта по всяка вероятност няма да се окаже толкова щедър към нея, колкото миналия моден февруари. Но, ще видим...


Balmain и Kenzo есен-зима 2013/14


Fendi и Lanvin есен-зима 2013/14


Stella McCartney и Jean Paul Gaultier есен-зима 2013/14


Tom Ford и Gucci есен-зима 2013/14


Dolce&Gabbana, Alexander McQueen есен-зима 2013/14
 
Виж още: 
We love: Daft Punk и Карли Клос за Vogue
Карли Клос е новото лице на Jean Paul Gaultier за есента
Ирина Шейк, Ема Уотсън и Карли Клос се съблякоха в името на Земята
Карли Клос и Тейлър Томази Хил за Moda Operandi
Кампаниите: Lanvin пролет-лято 2013

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 21 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.