Следва

Една театрална кампания: зимният Pucci с Даутцен Крус в ролята на мацката

Яхта Style: На морския бриз

Вярно, че партито на яхта е свързано с горещи летни емоции, но когато морският бриз стане доста по-силен и, меко казанo...

All fashion преди 10 години

Вярно, че партито на яхта е свързано с горещи летни емоции, но когато морският бриз стане доста по-силен и, меко казано, разхлаждащ, ще имате нужда от нещо подходящо и, разбира се, добре изглеждащо, което да облечете.
Времето до края на август е на ваше разположение, за да спечелите парти на яхта от Philips. И точно затова сме подготвили още една селекция, която да отговори както на собствените ви очаквания за един наистина уникален яхта аутфит, така и на поривите на морския хлад.

За целта сме включили задължителните райета в бяло и синьо, семпли бижута, модерни аксесоари и плетена котва. Ако сте любопитни да видите какво сме ви подготвили, пуснете си снимките на слайдшоу и запис на морски вълни и си представете как купонясвате на яхта с петима приятели – макар и в компанията на разхлаждащ морски бриз.


Срокът, в който можете да закупите епилатор Philips от сериите HP65xx или HP64XX, да запазите касовата бележка и да се регистрирате ето тук: www.philips-satinperfect-promo.com, е 31 август! Стискането на палци, разбира се, започва от сега! Сигурни сме, че вече сте наясно и кои са петимата приятели, с които бихте споделили едно наистина незабравимо яхтено преживяване!



Разбира се, че е важно да имаме мека и блестяща, сатенено гладка кожа през цялото лято! Но още по-важно е да я постигнем по най-добрия, щадящ кожата начин! Епилаторите Philips не само гарантират още по-бърза и деликатна епилация, но и изискват още по-малко усилия от ваша страна! Нещо повече – сериите SatinSoft и SatinPerfect сега идват с технология за мокро и сухо епилиране!

Покажете съвършенството на своята кожа - епилаторът Philips SatinPerfect със системата SkinPerfect с хипоалергенни керамични дискове със сребърни йони отстранява дори фините, къси косъмчета. Решението за чувствителни зони – допълнителен прецизен епилатор за използване на мокро и сухо!

Регистрирахте ли се вече на http://www.philips-satinperfect-promo.com?



Виж още:

Как да носим бански на яхта >>


Как да се облечем на яхтата през деня >>

Нощ под звездитe >>

More All fashion