Следва

Косъма влиза във “ВИП Брадър”?

Една театрална кампания: зимният Pucci с Даутцен Крус в ролята на мацката

Първо се залепихме за лицето. Защото и тук налице е кукленският ефект на полуотворените и непомръдващи оттук насетне устни, независимо от...

All fashion преди 10 години

Първо се залепихме за лицето. 
Защото и тук налице е кукленският ефект на полуотворените и непомръдващи оттук насетне устни, независимо от кадъра. Казваме и тук, защото прави впечатление, че масово марките залагат на сексапилно зеещи усти, за да промотират новите си неща това лято, все едно защо, но пък смятаме, че тази кампания, с Даутцен Крус в главната роля и Emilio Pucci като поръчители, е различна.

Не като постановка на главата и лицето, а като нарочно търсен, и постигнат, ефект.

Ангелчето на Victoria's Secret определено е супермодел, при това съвършено професионален. Безпрекословен професионализъм лъха и от тези кадри, част от есенно-зимната кампания на италианската марка Emilio Pucci, автора на които са прославените Мерт Алас и Маркус Пигот.

По думите на творческия директор на бранда, Питър Дундас, за създаването на новата колекция са го вдъхновили три рок-диви от 70-те години - Анита Паленберг, Брит Екланд и Анджи Боуи. И на точно този замисъл кампанията приляга като перфектна ръкавица.

В тоалетите на дизайнера присъства бохо-шикът, но с подчертано съвременно звучене - зашеметяващо комбинирани са ултра високи до над коляното велурени ботуши с къси рокли и поли от коприна и луксозно бродирани материи. Виждаме и неоново принтирани поли, блестящи кожени гащи в комбинация с розово палто с косъм и още много разнообразни комбинации, които Даутцен носи с подобаващ актьорлък, а розовото червило на полуотворените й устни е като задължителния финален щрих на тази модна симфония с дата и днес, и утре, и вчера.







 

More All fashion