Следва

Здравословно

Мелани Грифит на 56

преди 10 години

 Мелани Грифит, която днес навърши 56 години, се появи на плаж в Южна Франция по бикини. Звездата, заедно със съпруга си Антонио Бандерас, отдъхва на яхта, която спира в най-лъскавите френски курорти. Тя изглежда великолепно…за възрастта си, с леко ехидство коментират от www.eg.ru. Всъщност двойката като цяло не стои зле. На Мелани обаче й личат гънките, целулитът и онези предателски промени около ханша и коленете, които издават истинската възраст на една жена. Мелани иска да поеме слънцето с цялата си кожа, но то не й е приятел. През 2009 година актрисата претърпя операция от рецидивиращ рак на кожата.

Оттогава звездата не е имала здравословни проблеми, но – както казват близки до фамилията – тя продължава да дърпа дявола за опашката. Въпреки препоръките на онколозите, Мелани Грифит се появява под открито слънце разсъблечена и не спира да пуши – нещо, което също не е препоръчително за нея.

Всъщност Грифит има и други вредни навици. През 1988, 2000 и 2009 години Тя е влизала в рехабилитационни центрове, за да лекува пристрастеността си към кокаин, алкохол и обезболяващи. Антонио Бандерас всячески поддържа съпругата си в тези опити. Самият Антонио също е в лъвската зодия – в неделя става на 53.

More from View Sofia

More