Следва

12 август, понеделник - Рийз Уидърспуун

Нежен портокалов аромат в Ястребец Уелнес и Спа

Усещам нежен портокалов аромат, който директно ме отпуска. След малко две магически ръце се запознават с тялото ми...

All About Life преди 10 години

Усещам нежен портокалов аромат, който директно ме отпуска и се оставям на грижите на масажиста, под звуците на релаксираща музика. След това, докато левитирам в някакво неземно измерение, масажистката ми дава пет минути за релакс. Няма друг изход. Заспивам, за да се върна отново тук, само че в по-добра форма. И пълна с енергия.

Спа центърът на хотел „Ястребец” е оборудван с органична козметика на най-добрите марки като Decleor и Darphin, билкова сауна, финландска сауна, парна баня, лакониум, екзотични душове, леден фонтан, кнайп и водещи специалисти. Предлаганите процедури са съобразени със специфични нужди и варират от терапии за бременни и млади майки до анти-стрес масажи за бизнесмени. Терапиите за лице са най-разнообразни, в зависимост от типа кожа и на двата пола. Тялото ви може да се поглези със сладки терапии като меден масаж или шоколадов фондан, а детокс и анти-целулитните възможности са многобройни.



Ако искате да съчетаете релакс, пречистване и удоволствие - на ваше разположение са трите СПА пакета на „Ястребец”, които заслужават внимание. WELLBEING предлага три нощувки, комбинирани с две СПА процедури за детокс и дълголетие. В комбинация със специално уелнес меню в гурме ресторанта и свободен достъп до басейна, фитнес и термо-зоната.

FIT връща формата в рамките на пет нощувки с три терапии за детокс и отслабване. Уелнес менюто и достъпа до басейна, фитнес и термо-зоната остават, но в комбинация с маунтинбайк за деца и възрастни и възможност за късно напускане, съобразено с хотелската заетост.

Пакетът PURE е с условията на FIT, само че нощувките са седем, а подбраните процедури - четири, за да бъде престоя ви възможно най-пълноценен и приятен.

N.B! Hе забравяйте и за пречистващата сила на планината. Частният парк на „Ястребец” предлага 50 декара защитена площ за безбрежни разходки и tête-à-tête с природата. Комбинирайте с някои от предлаганите летни активности за максимално презареждане.

 
С аромат на борови връхчета - хотел Ястребец Уелнес и СПА >>

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.