Следва

Шест невероятни секси жени в новия календар на Pirelli

Карин Ройтфелд и една убийствена модна кариера в документален филм

Видео документът ще разкрие професионални тайни около успеха на Ройтфелд като стилист и сътрудник на големи...

All fashion преди 10 години

Mademoiselle C е името на ново документално видео, което ще проследява кариерата и живота в нея на възхитителната с енергията си Карин Ройтфелд - жената, напуснала шефското място във Vogue Франция, за да прави… каквото си поиска и както го поиска в областта на модата, включително и свое собствено списание.

Видео документът ще разкрие професионални тайни около успеха на Ройтфелд като стилист и сътрудник на големи дизайнери и марки (Том Форд, Карл Лагерфелд, Алекзандър Уонг, Рикардо Тиши), откривател на супер модели (Линда Еванджелиста, Лара Стоун, Кейт Ъптън), както и любопитни подробности около излизането на списанието, на което е издател и главен редактор - CR Fashion Book.

Наскоро в богатото портфолио на най-готината баба се появи още една убийствена длъжност - глобален моден директор на Harper’s Bazaar, и заедно с филма за нея, това е сред признанията, за които много модни професионалисти работят усърдно през целия си живот.

На разположение в момента е само трейлър, целият филм очакваме някъде през септември.


 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.