Следва

Week&Shop MDL и Benetton от 15 август в Bulgaria Mall

Facebook моменти: Бременността отива на Фърги!

Дори бременна в осмия месец, от певицата все още струи огромно количество сексапил...

People of art преди 10 години

Дори бременна в осмия месец, от Фърги все още струи огромно количество сексапил. За пореден път тя показа стил и настроение в неделя, когато събра бъдещия си син с момчетата от групата й Black Eyed Peas и заедно позираха за снимка.

Певицата бързо публикува забaвния кадър в социалните мрежи и сподели с феновете си този прекрасен за нея момент, който самата тя нарече "#UncleLove."

Определено симпатизираме на бъдещото мамче и харесваме забавната страна през, която тя приема бременността си. Харесваме също и факта, че лъчезарната изпълнителка с гордост показва корема си непрекъснато и без притеснение се появява на светските събития с по-къси рокли, показващи невероятните й крака.



Това ще е първо дете за Фърги и и съпруга й актьора Джош Дюамел. Бъдещите родители сe запознаха през 2004 г., когато Black Eyed Peas взеха участие в сериала на Дюамел Las Vegas. Последва петгодишна връзка и традиционна католическа сватба през януари 2009 г.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра