Следва

Новите клипове на Estee Lauder - да поискаш да е есен

Тайра Банкс: Не харесвам диетите. Трябват ми апетитни форми

Ето какво казва Тайра за строгите, бързи, даже светкавични диети в модел-бизнеса, които правят манекенките...

Celebrity beauty преди 10 години

Винаги ни се струвало особено "очарователно" топ-модел да говори за диети, стандарти за красота и проблеми с теглото. Просто не вярваме на тези приказки, защото не може да си тежък цифром и словом 50 кила при 180 сантиметра височина и да си компетентен по тия завързани въпроси. Но, има едно изключение и то не просто изключение, а чудно хубаво, при това много, много успешно и също толкова апетитно. На килограми може би не, но на извивки...

Говорим за разкошната Тайра Банкс: супермодел и водеща, която, слава на бога, не само си признава, че вярва във всевъзможните детокс-програми и диети, промотирани от звездите на модния подиум, ами и й личи.

Ето какво казва Тайра за строгите, бързи, даже светкавични диети в модел-бизнеса, които правят манекенките това, което са на външен вид: 

"Това работи за червения килим или за сватба. Но в момента, в който хапнете дори хапчица нормална храна, всичко се лепва обратно."

Както признава самата тя, прозрението й идва няколко години назад, когато силно отслабва. Но, за собствена изненада, остава недоволна от резултата:

"Отслабнах наистина много, имах навсякъде стрии. Защото, когато ми кажат да отслабна, аз наистина съм много строга към себе си. Не осъзнавах колко слаба съм всъщност, докато не видях собствените си снимки. И тогава си казах: "О, това не ми харесва. Изглежда кофти. Трябват ми апетитни форми!".

И тук не става дума за личната симпатия на Тайра към съблазнителните извивки на собствената й фигура: връщайки се назад, моделът се убеждава, че кариерата й тръгва стремително именно тогава, когато не е мислила за никакви диети: 




"Най-високите върхове в работата си достигнах когато бях пухкава. И започнах да мисля. Защо се боря с извивките, след като когато казах на света "Целунете ме по пухкавия задник" получих награда "Еми", два пъти влязох в списъка на най-влиятелните хора на Time, а шоуто ми - "Американски топ-модел" беше суперпопулярно? И всичко това с голямото дупе."

Напоследък Тайра, известна с непосредствеността си, признава, че страда от целулит:

"Имам ужасен целулит. С формите всичко е наред, обаче вечно съм на бабунки! Вече не мога да нося къси поли и това никак не ми харесва."

Банкс с тъга признава, че с целулита си "нищо не може да направи", затова винаги ретушира модните си сесии. Вместо оправдание, моделът уверява, че открито говори за ситуацията, както и за "фотошопирането" на недостатъците на собствената фигура. Така че, признат грях - половин грях.














 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя