Следва

Късо напред! И Коко Роша с нов късокос имидж

SOURCE PURE - нежно кадифе за околоочния контур

Под красива, кристално бяла опаковка, разпознаваема лесно на козметичния щанд, се крие гладка кадифено-мека...

Hair преди 10 години

Под красива, кристална опаковка, разпознаваема лесно на козметичния щанд, се крие гладка кадифено-мека текстура с деликатен аромат, която събужда за младостта най-изящната зона на кожата на лицето.

Околоочният гел SOURCE PURE, част от пълноценната гама продукти SOURCE PURE на френската козметична марка Ingrid Millet, в която намираме всичко, което търсим за хубавата кожа - лосиони за лице, серуми, хидратанти, почистващи продукти, прави пълна палитрата на линията и отговаря на очакванията на нежния, деликатен и околоочен контур. Защото хидратира в дълбочина зоната на очите на базата на растителна основа Cristalhyal, което представлява биомиметична активна съставка, която се състои от чиста хиалуронова киселина.

Защото релаксира и успокоява уморените очи благодарение на комбинацията на кислород и регенериращи съставки син лотус и зелено кафе. Именно те елиминират токсините и имат релаксиращ ефект, който облекчават уморените очи с тъмни кръгове.

И защото стягащият и редефиниращият ефект на бялата водна лилия подобрява устойчивостта на кожата и свежда до минимум видимите признаци на стареене, като изглажда бръчките появили се в околоочната зона.

Гальовният принц на чувствителната кожа около очите се нанася сутрин и вечер, чрез леки, плавни, милващи движения и нежни потупвания.

Препоръчителната цена, 61 лв.
 

More from View Sofia

More Hair