Следва

Breathtaker - Miu Miu

За да ви направи щастливи...

Краят на двудневната конференция Lux Only под надслов ”Франция – родината на лукса”, която за втора поредна година...

Fashion преди 15 години

Краят на двудневната конференция Lux Only под надслов ”Франция – родината на лукса”, която за втора поредна година се провежда в хотел Sheraton Sofia Balkan, даде старт на нова инициатива – Българска асоциация на Лукса.

Според издателите на Premium Lifestyle и организатори на събитието Lux Only пазарът на луксозни стоки в България има нужда от организация за защита интересите на лукс бизнеса и активна борба с вноса на фалшификати.

За членство в организацията ще бъдат поканени всички фирми, които търгуват с луксозни стоки или предлагат луксозни услуги. Организацията ще бъде факт за изложението LUX ONLY 2008, който ще се състои от 4 до 7 декември в София.

За нулева толерантнст към фалшификатите призоваха всички лектори на тазгодишния форум и номинираха купуването на фалшификати за „директно посегателство върху интелектуална собственост”.





Сред най-интересните лектори на форума беше г-жа Уче Оконкуо от Luxe E.T.C., която пристигна в България с презентация на книгата си “Luxury Fashion Branding”, посветена на златните правила на луксозния бизнес. Най-значимите фактори за успеха на една луксозна стока според нея са брандът, качеството на продукта, клиентите, пазарът, интернет и комуникациите.

И понеже едно от основните измерения на лукса напоследък е времето, което почти никога не стига, представителят на Eurocopter Romania г-н Жан-Луи Маскл предложи VIP алтернатива – хеликоптери с различен брой места и възможности, но със сигурност спестяващи на собствениците си ценни часове. За удобни площадки за кацане, София тепърва трябва да работи.

Присъстващите на конференцията делегати и журналисти от по-добрите български медии се насладиха на изяществото на редица лимитирани продукти.

Най-впечатляващо беше присъствието на диамант с тегло 22 карата, шлифован по специалния метод на Korloff, чиято стойност надхвърля 1 млн. Евро.





„Да ви направим щастливи”, така Жак Буле, директор международно бизнес развитие на бижутерийния гигант Korloff, отговори на въпроса какво е основното предизвикателство пред марката, която от вчера официално присъства на българския пазар с бутика си на бул. „Витоша” 85.

More from View Sofia

More Fashion