Следва

Амулет от Kenzo

Познай кой е на на корицата на V Magazine, брой есен 2013

Освен тази, броят има още четири напълно различни една от друга корици, заснети от фотографската двойка Инес ван...

Fashion преди 10 години

Корицата на новия брой на списание V (V Magazine) не е просто добра. В момчешката елегантност, в която преоткриваме същността на една модно скандална поп певица, съзираме и една от най-колосалните й стилистични трансформации.

Коя е тя не е въпрос с повишена трудност, но от първи поглед се затруднихме да отговорим без необходимите подсказки. 

Превъзходна работа на стилистите и ансамбъла Saint Laurent, както и на фотографската двойка Инес ван Ламсуърд и Винууд Матадин. 

Освен тази, броят има още четири напълно различни една от друга корици, останалите обаче за сега са забулени в тайна.

Пълнокръвното съдържание на същото, есенно, издание ще предложи и интелектуален разговор между супер звездата от корицата и царицата на пърформансите Марина Абрамович - достатъчно убедителен факт за задължителното познаване на броя, който ще е на пазара през септември.
 

More Fashion

Модата на бъдещето с Beckmans School of Design, илюстрирано от Типан Норден

All fashion преди 13 минути

В галерията Liljevalchs в Стокхолм 13 от студентите по мода на Beckmans School of Design представят фантазьорски концепции за модата на бъдещето – оживени чрез живописта на шведския художник Типан Норден.

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.