Следва

Адриана Лима - една загрижена мама на почивка

We love - Алана Бунте в паралелни светове за списание I-D

Алана Бунте е страшно динамична и вдъхваща желание за силно съзерцание, запечатана за тази интересна сесия...

All fashion преди 10 години

Алана Бунте е страшно динамична и вдъхваща желание за силно съзерцание, запечатана за тази интересна сесия за новия брой на списание I-D.

Автор на снимките е Куентин Джоунс, а името на цялата сесия - Express Yourself. В нея моделът е изумително красив в безадресния си бунт. Очите са сърдити, носът е продупчен, косата - къса, гърдите - голи.

Много силно тук привлича колажирането на снимките - така разказана, тази красива модна история ни пренася в средата на Бруклин, където, подпряна на стената стои не една Алана, а две, като втората е с краката нагоре, или гледаща съвсем наопаки, с внушението от всичко това за една паралелна реалност.

"Ако улицата можеше да ме отведе на което и да е място на Земята, щях да искам да е при семейството и любимите хора. Защото има значение не къде се намираш, а с кого си" - гласи надписът на един от тези колажи.








 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.