Следва

Rodarte Есен/Зима 2013-14

"This must be the only fantasy" - рекламен филм за модата като приказка от Rodarte

Мистичният сюжет под името This Must Be The Only Fantasy разказва за група подрастващи, които зрителите в...

All fashion преди 10 години

В мрежата се появи страхотно готина късометражка, дело на модна къща Rodarte, с холивудския актьор Илайджа Ууд и моделите Женевие Ван Синус и Сидни Уилямс в главните роли.

Мистичният сюжет под името This Must Be The Only Fantasy разказва за група подрастващи, които зрителите в началото на лентата виждат докато бърборят около масата. Излизайки на улицата, една от героините среща минувач, който й дава съвет - да изчезне колкото се може по-бързо - и в този миг на улицата се появява конник на черен кон, облечен в червени дрехи, и така започва приключението, дълго 13 минути. Филмът е неочаквано богат и увлекателен за произведение със строго рекламно послание. Всички, а те са десетки, тоалети, които сменя главната героиня, са от есенно-зимната колекция на американската компания за 2013-а; същото се отнася до прическата й - толкова неустоимата, сресана на една страна непокорна коса, както и украшенията за уши.

Вижте Rodarte Есен/Зима 2013-14>>

Приказният елемент от подиума е пренесен в този жив и красиво мрачен филм, защото и на ревюто на Седмицата на модата в Ню Йорк, Родарте показаха елфски инспирирана мода, пълна с носталгично тъмни тонове, дебела коприна, тафта, разточителни бродерии върху по мъжки скроени панталони и едновременно с това ужасно красиви рокли, страшно интересни връхни дрехи и тренчове и силни аксесоари.



Редно е да се припомни, че краткото рекламно филмче не е единственото занятие на Илайджа Ууд в момента. Кинобиографията му вече е попълнена и с предстоящия да излезе в края на този месец филм за големия екран "Хрониките на ломбардеца" - комедиен екшън, за който още не знаем почти нищо, но след тази симпатична модна кино загрявка очакваме с кеф.

А за Rodarte оставаме с надеждата в един светъл миг от бъдещето да можем да ги пробваме и на... "Съборна".





















 

More All fashion