Следва

Шакира и Милан отново оставиха Пике

Яна Грудева и Антон Хекимян поемат към Африка

Те са водещите на най-новото приключенско риалити в ефира на bTV „Африка: Звездите сигурно са полудели!”...

Events преди 10 години

Едно от най-усмихнатите и чаровни лица в родния ефир - Яна Грудева и един от най-колоритните репортери на bTV - Антон Хекимян, отлитат към Африка.

Те са водещите на най-новото приключенско риалити в ефира на bTV „Африка: Звездите сигурно са полудели!”.

Това е първото съвместно предизвикателство пред Яна и Антон, което ще ги отведе в дебрите на Черния континет. Чаровната дама за втори път ще посети любимата си Африка и обещава да разкрие на своя телевизионен партньор много от неговите тайни. Заедно с участниците в риалитито двамата водещи ще имат възможност не просто да се запознаят с местния бит, култура и начин на живот, но и сами да опитат предизвикателствата, които ще им предложи Африка.

„Очакват ни страхотни емоции и преживявания, сигурна съм в това”, споделя Яна Грудева. „По време на кастингите обещах, че ако ме изберат за водеща, ще скоча с бънджи от водопада Виктория. Впоследствие разбрах, че ще има подобно предизвикателство от един мост, висок близо 100 м. и вече не съм сигурна дали ще удържа на думата си, но ще направя всичко възможно.”

„В работата си винаги търся уникалните и много силни емоционално истории, необикновените случки и събития, разказани с най-простите човешки думи и докосващи по неповторим начин човешката душа. Сигурен съм, че Африка ще ми предостави много такива емоции, които след това ще имам възможност да разкажа”, казва Антон Хекимян.

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.