Следва

5 топ неща с флорен принт, които да си купим този уикенд

Какво ново - Жизел Бюндхен за H&M. Етюди от кампания есен 2013

Още през май стана ясно, че Жизел Бюндхен ще е есенното лице на H&M, които предпочетоха да заложат на сигурно...

All fashion преди 10 години

Още през май стана ясно, че Жизел Бюндхен ще е есенното лице на H&M, които предпочетоха да заложат на сигурно, вместо да рискуват с „необуздани”, макар и свръх популярни момичета като Кара Девлин.

Припомняме за малко скандалния отказ на шведската компания да работи с британската манекенка, след като преди време в интернет се появиха нейни компрометиращи кадри с подозрително пакетче бял прах.

Колежката й от Бразилия, която няколко поредни години е на върха в класацията за най-богатите модели, вече помним като успешно лице на масовия лейбъл. Последно Жизел засне кампанията за пролетта на 2011-та.

В есенните кадри, появили се по-рано от предвиденото, за да подскажат какви ще са акцентите в идната колекция на H&M, откриваме любимите за сезона цветове, материи и дрехи - палто в моряшко войнишко синьо, нежен пуловер в цвят на лек крем, джинси в неутрални нежни тонове, прекрасно масленозелено и мохер, филц и агнешка вълна като страхотни топли и удобни материи.

Снимките за кампанията са направени в Лондон, а Жизел е в естествената си бразилска хубост с мек, не съвсем без, но с едва забележим грим. Харесваме леката есенна меланхолия в кадрите, като освен Бюндхен, в новия lookbook на H&M очакваме да видим и други превъзходни модели - Алесандра Амброзио, Тони Гарн, Джоан Смолс
 











 

More All fashion