Следва

Астрологична прогноза за седмица 19 - 25 август

Седмичен ХОРОСКОП - 19 - 25 август

56-годишната Ким Катрал, по-известна като героинята, която едва ли друг би изиграл толкова добре, Саманта...

Astro преди 10 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Непредсказуемост, екстравагантност и желание да си различен!


Предстои ти неблагоприятен период. Бъди внимателен и предпазлив. Обърни специално внимание на всички дела, особено от понеделник до четвъртък. Тъй като през тези дни има вероятност да направиш някаква грешка, която в последствие може да се превърне в голяма неприятност. Сам ще провокираш някои промени в живота си, ще се намираш в центъра на събитията. Може да измисляш интересни оригинални идеи, да създаваш нестандартни ситуации. Целта на всички "нововъведения" е богатство и щастие, но, за съжаление, сега нищо няма да се получи. Причините за твоите проблеми са наличието на непредсказуемост, екстравагантност и желание да не бъдеш "като всички останали." Дори външният ти вид може да навреди на сериозните въпроси, ако шокира околните. Освен това ако постигаш успех за сметка на друг, чрез измама и интриги, радостта ти няма да трае дълго, рискуваш да загубиш спестяванията си и постигнатите позиции.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Необходимо да преразгледаш бюджета си, да намалиш разходите!


Животът ти е пълен с приключения и премеждия, но е по силите ти да преодолееш едните и да се справиш с другите. От теб се изисква старание и внимателно отношение към въпросите от материален характер. Ще бъде необходимо да преразгледаш бюджета си, да намалиш разходите. Финансовото ти положение е стабилно, но се постарай да не влизаш в дългове и да не правиш излишни разходи.

Ако смяташ, че трудът ти не се оценява достатъчно, необходимо е да поговориш за това с шефа си и да намекнеш за повишение на работната заплата. Само не говори за това директно. Добре е, както се казва да опипаш почвата и едва след това да изложиш своите желания.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Пречка на пътя ти ще бъдат страховете и фантазиите!


За да постигнеш някакъв резултат, трябва да действаш решително. Всички необходими знания, умения и заключения вече ги имаш – необходимо е само да събереш мислите си и да започнеш да правиш нещо в действителност, а не само планове и стратегии. Основната пречка на пътя ти ще бъдат страховете и фантазиите, които не ти позволяват да направиш правилните стъпки, отказват те от замисленото, карат те да не предприемаш нищо. Понякога те могат да бъдат под формата на хора, близки до теб, които в този момент е нужно просто да игнорираш. Самотните Близнаци ги очаква любовно приключение. Уви, звездите не гарантират, че страстните срещи ще прераснат в продължителни отношения. Не си струва да рискуваш съществуващи отношения и да започваш интрига на страни. Така че във всяка ситуация, разчитай предимно на себе си! В началото на тази седмица е желателно да ограничиш максимално контактите с непознати. В никакъв случай не трябва да споделяш личните си планове.

РАК 22.06 – 23.07

Сдържай ентусиазма си!


Чувства и емоции, които ще надделеят в този период над логиката. Сега това може да доведе до проблеми, така, че съветът е да не изключваш мозъка и да се свържеш с рационалната страна на личността си. Може неправилно да разбереш някои направени предложения или да не извлечеш за себе си бъдеща полза от тях. Така че, първо помисли за бъдещето и не бързай да отказваш! През цялата седмица трябва да бъдеш внимателен с дела, свързани с висшестоящи и родители, кариера и бизнес, както и социално положение. Много Раци ще се чувстват твърде оптимистични, ще се почувстват успешни, влиятелни и перспективни и на този фон, лесно ще решат да променят стратегията в бизнеса, ще спорят с шефа (младите Раци - с родителите) и дори могат да променят своите социални цели. Нищо добро няма да излезе от това! За сега е по-добре да сдържаш своя ентусиазъм. Тази седмица може да изпиташ нови чувства или сериозно да напреднеш в съществуващите отношения. Но ако действията ти са непоследователни и импулсивни, това няма да доведе до видим резултат. Повече приземеност и практичност няма да ти навредят.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Отстоявай гледната си точка, но не провокирай конфликтни ситуации!


Чувството на напрежение започва постепенно да избледнява, ще можеш по-лесно да дишаш, но това не означава, че е време да се отпуснеш и да оставиш нещата на самотек. Подходящо време за самоусъвършенстване. Отстоявай своята гледна точка, но не провокирай конфликтни ситуации. Постарай се да не превръщаш лекият ветрец в мощен ураган, защото може да те погълне. Препоръчително е да сдържаш своя душевен подем и да се опиташ добре да изпълниш работата, която стои пред теб, тъй като от това ще зависи твоя по-нататъшен професионален живот. Не бързай да реализираш веднага всичките си желания. Старай се адекватно да преценяваш своите сили и способности, именно това е залог за успех през този период.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Двойнствена позиция, която не носи морално удовлетворение!


Действията ти може да се разминават с твоите желания, тази двойнствена позиция не носи нито положителен резултат, нито морално удовлетворение. Не трябва да влизаш в противоречие със самия себе си и да действаш срещу своите желания и чувства - това няма да доведе до нищо. Трябва да се научиш да постигаш хармония със себе си и външния свят. Само в този случай действията ти ще бъдат продуктивни, а резултатите ще ти доставят удоволствие. Не се стреми да действаш пресичайки пътя на някой или чрез сила. Тази седмица ще донесе разочарование на Девите, които бъркат любовта и страстта. Очакванията ти няма да се оправдаят, а сърцето ти може да бъде разбито. Девите, които са в отношения, също ще се наложи да преживеят горчиви моменти. Най-вероятно, любимият човек ще те разстрои и застави да се тревожиш.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Повече гъвкавост и компромиси!


Събитията през тази седмица за теб ще бъдат свързани преди всичко с емоционалната сфера. Период, богат на разни изненади (както приятни, така и не толкова). Препоръчително е да проявяваш повече гъвкавост и по-често да правиш компромиси. Ще се изненадаш как при тези обстоятелства бързо и лесно всичко ще се решава. В този период, няма да е трудно да се влюбиш, но за съжаление взаимност и семейно щастие тази седмица няма да намериш. Затова пък времето е подходящо да се заемеш със себе си, да прочетеш хубава книга, да се самоанализираш или просто да отделиш малко време само за себе си.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Темпо, ритъм, интензивност!


Този период ще премине в работата и тревоги. До края на седмицата най-забележителните събития ще бъдат свързани с работа, кариера и взаимоотношения с началници или с родители. Опитай се да завършиш започнати работи, на които им се вижда края. В края на седмицата трябва сериозно да се заемеш с подреждане на дома си, може би ще успееш и мъничко да си отдъхнеш. Разрешаването на много от проблемите ще се дължи на активната работа. Ако се потопиш в работата, това ще ти позволи да решиш не само кариерни задачи, но също така и въпроси от личен характер. Всичко, което се изисква от теб през тази седмица е да запазиш темпото и да продължиш да действаш активно.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Важно е да не се отказваш!


Тази седмица ще бъде много успешна във финансов и материален план. Така че, ако опитите ти да постигнеш успех са завършвали негативно, сега това ще се промени. Важното е да не се отказваш! И ако късметът не ти се усмихне днес, продължавай да действаш. Със сигурност това ще се случи утре. Важно е да не правиш прибързани заключения и всичко да обмисляш добре. През тези седем дни мисли повече с главата си. В трудни ситуации се старай по-малко да разчиташ на чувствата си.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

В живота има място и за радост!


Седмицата е свързана със загуби и разочарования от себе си и от света наоколо. Може да станеш жертва на чужд заговор, или просто да бъдеш оклеветен, набеден. В личен план се наблюдава негативна вълна, възможни са раздели, ако не физически, то духовни - когато трудно ще се разбираш с човека до теб и дори няма да има за какво да си говорите. Може да те посети усещане за безнадеждност и самота. Но, както всички събития на земята, така и този период е временен, достатъчно е само да се огледаш и ще откриеш, че в живота има място и за радост.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02


Не бързай и действай разумно!


Необходимо е да проявиш търпение, тъй като материалното благополучие, временно се отлага. Възможни са юридически протакания, както в твоя полза, така и срещу теб. Ходенето по инстанции може да отнеме много време и усилия, но това е необходим етап, който трябва да премине, за да приведеш в ред нещата си. Не бързай и действай разумно. От теб не се изисква взимане на решения и предприемане на някакви действия, може да си позволиш да се отпуснеш. Само към края на седмицата може да се окажеш в позиция на избор, но това не означава, че трябва да го направиш тук и сега. Имаш достатъчно време всичко да обмислиш и да почакаш, само не трябва да отлагаш за неопределено време, особено ако вече знаеш накъде да поемеш.

РИБИ 20.02 – 20.03

Разхлаби хватката, отвори сърцето си!


Твоите активни начинания изискват внимателно осмисляне. Стремиш се да постигнеш веднага всичко, правиш активни планове за бъдещето, мечтаеш, влагаш в това своите сили, най-вече емоционално, а понякога и физически. Но може да не постигнеш дължимия резултат поради факта, че прекалено ревностно си се заел. Необходимо е да спреш и да позволиш не целия процес да премине без твоя контрол, разхлаби хватката си. Това ще позволи на света да си отдъхне от теб, а на теб ще ти позволи да се поразмислиш над смисъла на живота. Ще си склонен да излезеш извън кожата си, опитвайки се да угодиш на близките си и на околните, но това няма да им попречи да предявяват към теб разни претенции. Опитай се да прекараш уикенда в уединение или в максимално комфортна обстановка.
 
Виж астрологичната прогоза за седмицата>>

56-годишната Ким Катрал, по-известна като героинята, която перфектно пасва на темперамента й - Саманта Джоунс от "Сексът и Градът", продължава да е в топ 50 на най-сексапилните жени на планетата. Дори и след като навърши 57 на 21 август, убедени сме в това. 
 

More Astro