Следва

Alena Akhmadullina есен-зима 2013-2014

Мила Йовович и Daft Punk за Saint Laurent

Сред вдъхновителките на Еди Слиман се нареждат много съвременни бохеми, сред които срещаме...

All fashion преди 10 години

Сред вдъхновителките на Еди Слиман се нареждат много съвременни бохеми, сред които срещаме имената на Къртни Лав, Мелиса Ауф Дер Маур, певиците Граймс и Скай Ферейра, Франсис Бин Кобейн, Джени Бет от Savages, електро-музикантът Kayla и членката на групата Starred Лиза Торн... С днешна дата в заветния списък на "гръндж певци - вдъхновители" на творческия директор на модна къща Saint Laurent се нарежда и Мила Йовович.

Актрисата се присъединява към дуета Duft Punk, главните герои в есенно-зимната рекламна кампания на Saint Laurent, в сесия, озаглавена Digital Love за новия сезонен брой на списанието на Карин Ройтфелд. На страниците на CR Fashion Book Мила Йовович носи иконични за творчеството на Слиман, но възбудили остри спорове при показването им през февруари на подиума под името Saint Laurent, кожени манта и полупрозрачни бодита, осеяни, като августовско небе, с блестящи съзвездия от камъни.

За кампанията, автор на снимките в която е Матю Сезар, в аскетична черно-бяла палитра, полуоблечената Йовович е в обятията на Гай-Мануел де-Кристо Омема и Томас Бангалт, облечени от своя страна в гладка черна кожа, лъскави сака и металически каски. И е много красива. Втора силна изява на Мила Йовович в рекламна кампания за сезона, след определено добрата на Marella, която показахме по-рано.










 

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.