Следва

Lady Gaga - чисто новият клип на Applause

За пръв път от много време - руса Мис България. Титлата за 2013 спечели блондинка от село Юнаците

В оспорвана битка на финала на конкурса „Мис България 2013” нежната блондинка Нанси...

Events преди 10 години

В оспорвана и драматична битка на финала на конкурса „Мис България 2013” нежната блондинка Нанси Карабойчева пребори конкуренцията и се окичи с короната на победителката.

Красавицата от село Юнаците спечели малко повече от 27% от положителния зрителски вот и в продължение на година ще носи титлата най-красива българка, а след едва 2 седмици заминава за финала на „Мис Свят” в Индонезия.

Веднага след края на шоуто, красавицата бе поздравена от гаджето й – волейболният състезател Добромир Димитров. „Не спираше да ми повтаря, че е бил сигурен в мен и че е знаелq че аз ще спечеля, а аз самата още не мога да повярвам”, сподели Нанси.



Тя остави след себе си в класирането красивата Джулия, която остана първа подгласничка и бе удостоена още с титлата „Мис Алтънбаш”.

В челната петица влязоха още Даниела като втора подгласничка на победителката, очарователната стюардеса Адриана, която се нареди четвърта, и Велина, която остана пета.

Предвидимияj сценарии на шоуто, в който участничките правеха артистични скечове, после дефилираха по бански и накрая се облякоха в официални рокли за третия тур на финала, бе разчупен от рапъра 100 Кила, който, по думите на организаторите, се е опитал да помрачи празника на красотата, отказвайки да се съобрази със сценария, съгласуван с него преди седмици. В последната минута се оказва, че певецът е поел повече участия, отколкото може да изпълни и желае да внесе промени в сценария.

Отказвайки да се съобрази с огромната продукция на шоуто, той се опитва да извие ръцете на продуцентите и TV7. Професионализмът на целия екип обаче не допуска гала вечерта да се провали заради едно музикално изпълнение и преустановява отношения с рапъра оттук нататък.  

 

Иначе на сцената се яви Мария Илиева, която все повече заприличва в стила си на второразрядна изпълнителка от САЩ или Южна Америка. Определено предпочитахме талантливата певица в предишния й, по-лаконичен, елегантен и женствен стил. В този й имидж сякаш сме в епизод от филм за отдавна демодирани изпълнители от ранните етапи на зората на музикалната демокрация.  

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 4 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 4 дни

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?