Следва

Who is she?

Дженифър Анистън и Джъстин Теру - най-после на почивка в Мексико

Постоянно под фотографско наблюдение, актрисата и нейния любим почти на края на лятото кацнаха в Мексико с...

Други преди 10 години

Активен сезон се оказа този за популярната знаменитост Дженифър Анистън, която не толкова изиграните ролите, колкото интереса на нейните милиони почитатели я определя като успешна актриса.

След "Приятели" и Брад Пит личността и особено любовния живот на Джен са непрекъснато под наблюдение в медиите, а скорошния й годеж с Джъстин Теру, неин колега, британец, вместо да успокои обожаващата я публика, тя стана още по-любопитна за това кога, колко и как ще се случи сватбата им, както и всичко покрай нея. Като предстоящата комедия "Семейство Милър", чиято премиера се чака с вълнение, именно заради участието на Анистън.

Постоянно под фотографско наблюдение, актрисата и нейния любим почти на края на лятото кацнаха в Мексико с цел ваканция, преди старта на есента.

И тук папрашкият интерес не стихва. 44-годишната актриса и 41-годишния й бъдещ съпруг, заедно с приятелска семейна двойка - актьорът Джейсън Бийтман и съпругата му Аманда Анка, са хванати буквално минути след пристигането им в слънчевата страна, с обещанието, че щом веднъж са ги открили, тепърва ще виждаме горещи снимки от звездната ваканция.

Дали Джен ще покаже хубавото си стегнат тяло, облечено в бански, на фотографите?








 

More Други