Следва

Double Trouble - Шапки

За обувките с любов

Дамската обувка винаги е била под светлините на модните прожектори. Не една и две жени ценят обувката, грижат се за нея...

Fashion преди 15 години

Дамската обувка винаги е била под светлините на модните прожектори. Не една и две жени ценят обувката, грижат се за нея, пазят я в оригиналната й кутия и я държат в отделен шкаф. Дори от време на време подреждат всичките си обувки на земята и им се любуват.
 


Имат десетки чифтове, като се започне от равни обувки, спортни обувки, сандали, чехли, ботуши, боти… Всичките са еднакво обичани, но първенството се държи от едни. Високите дизайнерски обувки без пръсти. Секси, те стоят добре на всякакъв тип дрехи. Открояват глезена и задържат вниманието върху крака.

Още по-култови този сезон са с тези с връзки, каквито показаха Gucci, Dior, MIU MIU. Модната марка на Гуен Стефани, l.a.m.b също следва тенденциите. Acne Jeans и Jean Paul Gaultier полазаха такива модели в колекциите си.

В едно сме сигурни, обувките без пръсти, с връзки или без, са хит номер едно сред аксесоарите тази пролет. Ние сме им фенове, и голяма част от нашия екип залага именно на тях за бурните летни нощи. И ако твоите вечери също обичат басейн с коктейл в ръка, ще се познаем по обувките.

Escada Sport, 960 лв

Moschino, бутик Trend Box


Виж всички снимки от селекцията

More from View Sofia

More Fashion