Следва

„Остава“ отбелязват 21-годишнина с концерт

Дъщерята на Ваня Щерева ще е един от X факторите този сезон

16-годишната Мила се яви на прослушванията в X Factor и призна, че мечтае да стартира собствена музикална кариера...

 

People of art преди 10 години

9 септември е датата, на която стартира музикално шоу № 1 в света X Factor. Това обяви днес в ефира на „Здравей, България" продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян. В студиото на сутрешния блок той беше специален гост заедно с един от интересните кандидати до момента в шоуто - рускинята Виктория Куприна, която се омъжи за приятеля си часове след като слезе от сцената на X Factor.

Освен вълнуващи лични истории, Маги Халваджиян обеща, че вторият сезон вече дава заявка за много сериозни кандидати и музикални битки. Доказателство за това е дъщерята на българската актриса, певица и писателка Ваня Щерева - 16-годишната Мила. Тя също се яви на прослушванията в X Factor и призна, че мечтае да стартира собствена музикална кариера. Мила впечатли журито със собствена интерпретация на вечния хит на Крис Айзък Wicked Games.

Сцената на X Factor изобщо не притесни Мила - тя бе по-спокойна дори от майка си, която я чакаше зад сцената и се вълнуваше повече от нея. След изпълнението й Заки призна, че се е чувствал като на концерт на световен изпълнител. Още една наследничка на известен музикант доказа, че талантът се наследява. Виктория на 16 години, дъщерята на Господин Господинов - Гепи от група „Стейн", взриви публиката с мощния си глас и скромно поведение. Саня Армутлиева веднага откри в нея потенциала на бъдеща звезда и заяви, че Виктория е готова да влезе в студио и е сигурна, че ще я види на големия финал.

Близначките Влади и Алекс бяха сред най-атрактивните дуети, които се явиха до този момент на прослушванията в X Factor. Въпреки че са сестри, двете признаха, че никога не са пели заедно, а решението им да се явят на кастинга е било съвсем неочаквано - буквално 10 дни преди началото. Те изпяха Use Somebody на Kings of Leon и буквално накараха журито да ги разцелува. Мария ги определи като нейната награда за деня и даде най-категоричното си „Да" за вокална група.

 

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра