Следва

Да или Не на диамантените зъби на Мадона?

Ново на козметичния щанд - Дизайнерските бюти дебюти на Marc Jacobs, Michael Kors и Jason Wu

През юни тази година новината за дебютната бюти колекция на дизайнера Марк Джейкъбс развълнува всички, бе...

Beauty News преди 10 години

През юни тази година новината за дебютната бюти колекция на дизайнера Марк Джейкъбс развълнува всички, бе показана и цялата линия в снимки, а София Копола първа сложи грим на новата Marc Jacobs Beauty на Met Gala.

От днес вече е ясно, че хубавата, пълна с прекрасни свежи цветове първа колекция грим на креативния директор на Louis Vuitton е вече в специално отворения за нея бутик в Ню Йорк. Първо там, после и по света, а у нас - кой знае!

Палитрата наистина е богата, както и гамата продукти - всичко за грима - продукти за лице, очи, както и аксесоари, лак за нокти и всичко необходими бюти принадлежности пълнят линията Marc Jacobs Beauty.









Джейкъбс не е единственият дизайнер с първа в историята му колекция грим - тези дни на пазара като достойни конкуренти се появиха и дебютите на Майкъл Корс и Джейсън Ву, като младият Ву е в колаборация с френската козметична компания Lancome.






Красотите Michael Kors са в натурални нежни цветове, лицето е предпочитано от американския дизайнер в естествените му нюанси, устните са перлени, но неутрални, а ноктите - наситено червени или виолетови. Опaковките са златни, отличителни, луксозни. 




Прочутият любимец на Първата дама на САЩ се оказа точно толкова изящен и в сложната сфера, наречена грим, както и в кройките на дрехите, които шие. Една хладна, но много чувствена колекция от металически цветове за очите и матови студени тонове за устните и ноктите виждаме като резултата от сътрудничеството му с Lancome, в матални кутийки и логата на двата лейбъла върху тях. 
 

More Beauty News