Следва

Надпис от сърце

Приятел в нужда се познава

Твоят верен партньор на пътя е само един – KOSMODISK PRESTIGE. Освен почти незабележим, елегантен и допълващ...

All About Life преди 15 години

Няма какво да се залъгваме, че ежедневието ни е динамично. Колкото и да си натоварен, да „притичваш” от едно място на друго, факт е, че го правиш с превозно средство, а останалата част от деня си прекарваш на стола в офиса.

Или просто казано – определено 75% от работещите водят заседнал начин на живот. Замисли се колко време в денонощието се движиш и ако е по-малко от 2/3 т.е. 16 часа, то тогава този материал е точно за теб.

Повечето здравословни проблеми, където се включват болките в гърба, са следствие от липсата на движение. Така или иначе не винаги е възможно да промениш живота си. Часовете престой в задръстванията – ад за твоя гръб. Поради тази причина твоят верен партньор на пътя е само един – KOSMODISK PRESTIGE.

Освен почти незабележим, елегантен и допълващ тапицерията ти (цветовият избор е сив, син и бежов), престижният ти приятел предлага допълнителна опора на гърба, намалява умората и прави шофирането много по-комфортно. Всичко се дължи на масажиращия му ефект, който стимулира мускулите, намиращи се в близост до гръбнака. Това от своя страна улеснява кръвообращението, успокоява мускулите и намалява напрежението. KOSMODISK PRESTIGE може да прикрепиш към всяка една от предните две седалки.

Срещу стойността от 149 лв получаваш системата КОСМОДИСК ПРЕСТИЖ и симпатичен калъф от полиамиден микрофибър. Направи приспособлението за кола част от твоя ден и твой наистина верен приятел.

Можеш да поръчаш личния си престиж на официалния сайт на КОСМОДИСК
www.kosmodisk-bg.com

More from View Sofia

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 13 часа

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.

Кучето е мое! Споделеното попечителство над любимците след развода

All About Life преди 3 дни

Когато се омъжих, най-накрая разбрах какво е безусловната любов - благодарение на моя булдог. Бях безнадеждно отдадена на това пухкаво, набръчкано кученце, откакто го взехме у дома месец след сватбата ни. Всичко, което правеше Чарли, ме радваше: мърдането на дупето му, начина, по който се плъзга през кухнята, за да облизва трохите по пода, настойчивостта му да гризе стените на апартамента ни.