Следва

Вежди - Още по-нов прочит

Алтернативата LPG

LPG са три букви, които четеш в брошурата на най-добрите студия за красота и те определено генерират интерес през топлите...

Body преди 15 години

LPG са три букви, които четеш в брошурата на най-добрите студия за красота и те определено генерират интерес през топлите дни.

Ясно е, че една жена колкото и усилия да полага, не е имунизирана от появата на белези целулит. В същината си целулитът е натрупване на отпадъчни продукти, вода и мазнина в подкожния клетъчен слой, но с разрастването си той притиска кръвоносните и лимфни съдове и създава ефектът „портокаловата кожа”, крайно неприятен в лятно време.

Появата на този бич върху твоето лятно самочувствие може да бъде провокирана от много причини, в това число: заседнал начин на живот, нездравословно хранене, стрес, бременност, както и вредните навици - пушене и прекомерна употреба на алкохол!

Най-ефективните начини за премахване на целулита е чрез лимфодренажен апаратен масаж. Този метод стимулира потока на лимфата, на която се дължи задържането на течности и отоците. LPG е успешната система за забравяне на целулит, белези, както и за решаване на здравословни проблеми, свързани с натрупването на подкожни мазнини. Ефектът е доказан, над около 6,5 млн. пациента по цял свят.

Историята на LPG започва през 70-те години на двадесети век с личната история на Луис Пол Гите, който страда от мускулни и кожни увреждания, получени в следствие катастрофа с автомобил. Белезите, които му остават след инцидента, той третира с ръчен терапевтичен масаж, а по-късно се доверява на системата Endermologie, която сам изобретява. Механичният масаж спестява от времето на процедурите, като не лишава пациента от удоволствието на масажа. Малко по-късно през 1986 година създава и компанията, наречена с инициалите на името му - LPG.

Набор от апарати, които обхващат пълната гама от нужните резултати за твоето самочувствие и в същото време решават здравословните ти проблеми, всъщност е системата LPG. Няма по-добро време от днешното за избиране на стратегия за здраве.

ViewSofia ти представя малка част от LPG семейството:





LipoMassage е най-новият апарат, който стимулира стягането на тъканите, разбива мастните натрупвания, изглажда неравностите на кожата и усилва обмяната на течности.





Lipo M6 е особено подходящ за терапия при фиброзен целулит, след бременност, при наличие на локални мазнини, за терапия на проблемните области – крака, корем, ханш;




KMI 2S се използва за тяло, за лице, бюст, деколте, шия, за да изглеждаш перфектно и да се чувстваш повече от така.

Факт е, че едни от най-добрите козметични центрове в Австралия, Азия, Европа работят с LPG. В България SANTE ти дава уникална възможност да бъдеш здрава и красива с LPG, чудната терапия в която повярваха и звездите Дженифър Анистън, Клаудия Шифър, Кейт Мос, Дженифър Лопес, Наоми Кембъл

More from View Sofia

More Body