Следва

Моделът Фрея Беха Ериксън вече е дизайнер

Маргeрита Мисони: "Имах силно емоционална бременност"

В интервю за The Times бъдещата майка разказва, че тежко е преживяла неприятностите в семейството, още...

All fashion преди 10 години

Тази година се оказа богата на събития за семейство Миссони, в основната си част, за съжаление, печални. В авиокатастрофа загинаха Виторио Мисони и жена му Мауриция, а през май почина и основателят на модната империя Отавио Мисони.

Естествено, трагичните събития не подминаха наследницата на фирмата, 30-годишната Маргерита, но хубавицата продължава да си бори и устоява на случващото се в семейството със самочувствие и спокойствие. При това госпожа Миссони предстои да роди всеки момент - бебето ще е първото в семейството на Маргерита и мъжа й - автомобилният състезател Евгенио Амоса.

В интервю за The Times бъдещата майка разказва, че тежко е преживяла неприятностите в семейството, още повече предвид бременността си:

"Разбира се, беше ми много трудно, особено в особеното ми положение. Всичко, което се случи, направи бременността ми доста тежка. Но останалите членове на семейството се чувстваха още по-зле. Помогна ни, че сме толкова много и се поддържаме. Да преживееш подобно нещо в самота би било далеч по-ужасно."



Това е първото интервю, което който и да е от клана Миссони дава до този момент, откакто през юни беше намерен претърпелият крушение самолет на Виторио. Припомняме, че маркетинг директорът на Missoni, съпругата му и техни приятели изчезнаха без вест, след като още през януари самолетът им излита от архипелага Лос-Рокес в Каракас и изчезва.

Едва половин година по-късно останки от машината са открити на дъното на Карибско море. Виторио беше вуйчо на Маргeрита.

През май пък на 92-годишна възраст почина дядо й, баща на Виторио и майка й Анджела и основател на империята - Отавио Мисони. Именно негова е заслугата преди 70 години да се зароди прочутият по целия свят италиански бранд Missoni - дело на Отавио и жена му Розита.











More All fashion