Следва

Дейвид Бекъм - полугол... в съблекалня... в новата есенна колекция Bodywear на H&M

Виктория Бекъм: Аз съм класическа кариеристка

В обширно интервю преди дни за списание T Magazine, Виктория Бекъм споделя с репортера на изданието, че...

All fashion преди 10 години

В обширно интервю преди дни за списание T Magazine, Виктория Бекъм споделя с репортера на изданието, че планира да създаде цяла империя и да се занимава с производството на колкото се може повече стоки за жени.

Съществуват толкова много области, в които бих искала да се проявя. Това сa и дизайнът на обувки, и козметиката, и парфюмерията, и бельото. Просто искам да правя всичко. Аз съм истинска кариеристка. Трудолюбието и начинът ми на мислене повече приличат на американските. Да, аз съм работеща мама.

В интервюто дизайнерът съобщава, че готвенето не е стихията й, и с приготовлението на вечерята на семейството се занимава или шеф-готвачът й, или Дейвид.

След дни ще се върне нашият шеф-готвач Крис. Той готви огромни порции лазаня, които прибирам в хладилника и после според необходимостите вадя, затоплям и слагам на масата. По принцип у нас готви Дейвид, който дори ходи на кулинарни курсове.



Виктория разказва и за това, че американските детски празници се отличават от английските:

При нас протичат, както аз ги наричам, нормални детски събирания. В Лос Анджелис бях гост на няколко детски празника, те са просто умопомрачителни. И това е меко казано. В качеството си на присъстващ всеки на такова парти получава мобилен телефон. Това е поразително. Нашите празници не са такива. Ние имаме надуваеми батути и аниматори, които украсяват лицата на децата.

Журналистката подкача госпожа Бекъм и за нейната по правило отсъстваща усмивка, но дизайнерът не се съгласява и дори твърди, че понякога се усмихва:

Не е вярно, понякога се усмихвам. На семейните снимки винаги. Просто когато ходиш по улицата и те дебнат папараци, би било странно през цялото време да се усмихвам. Щеше да е глупаво.

Освен това Виктория съобщава, че се чувства комфортно на годините, на които е:

Не се стремя да изглеждам на 25. Аз съм на 39 и нямам никак проблем с тази цифра.





More All fashion