Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Дейвид Бекъм - полугол... в съблекалня... в новата есенна колекция Bodywear на H&M

Харесва ми атлетичният стил на новите модели в моята Bodywear collection за H&M. Потниците, пижамите...

All fashion преди 10 години

Новата есенна колекция David Beckham Bodywear на шведския моден бранд съчетава по изключително елегантен начин винтидж духа на Източен Лондон, неподправения английски сексапил на господин Бекъм и е олицетворение на спортната, атлетична визия на модерния мъж.

В основата на колекцията са тениски с реглан ръкави и блузи с дълъг ръкав в нюанси на сиво, заедно с потници и комплект боксерки, изключително подходящи за младите мъже, които водят активен начин на живот и ценят качественото и практично облекло. А и нека си признаем, няма нищо по-секси и свежо от един спортен ансамбъл върху тялото на един самоуверен мъж.

Пижамите са изработени от леки и удобни материи, така че да бъдат подходящи както за спане, така и за отмора вкъщи. Моделите са в два варианта – дълги долнища и панталони с връзки до коляното.

Повярвайте ни, никога повече няма да ви се иска да изхвърляте тайно домашните дрехи на мъжа си, вместо това няма да можете да откъснете очи и ръце от него.



Неслучайно снимките на кампанията са заснети в ретро спортна съблекалня, която напълно илюстрира и пасва на винтидж духа на моделите в колекцията. Тя маркира крайния етап на колаборацията на Дейвид Бекъм с H&M, предлагаща качествено и красиво бельо за всеки един сезон. Фокусът на всяка една от колекциите досега е върху кройките, материите, удобството и стила – резултат от 18-месечно внимателно проучване на пазара за създаването на нова класика мъжко бельо, в която всеки представител на силния пол да намери нещо по свой вкус.

Колекцията David Beckham Bodywear се предлага в 2800 магазина на H&M в 49 страни, включително във всички магазини в България.



„Харесва ми атлетичният стил на новите модели в моята Bodywear collection за H&M. Потниците, пижамите и топовете са вече любимите дрехи в моя гардероб, за които съм сигурен, че ще нося и през следващите сезони. Заснемането на кампанията в стара съблекалня в Източен Лондон беше страхотна идея. Почувствах се сякаш се връщам към своите корени”, споделя самият Дейвид за новата колекция.

Новата колекция David Beckham Bodywear за ще бъде налична от 29 август във всички магазини H&M в България.
 

More All fashion