Следва

Прелест в кокосова обвивка

Надпис от сърце

Не си се замислял какви са графитите в тоалетните на fashion столиците. И нашият специален кореспондент в Париж не се...

All About Life преди 15 години

Не си се замислял какви са графитите в тоалетните на fashion столиците. И нашият специален кореспондент в Париж не се беше замислял до мига, в който, пишкайки, бе втрещен от невероятното WC grafitti попадение на вратата в луксозната тоалетна на парижкия La Fayette. 

"Less is more" е епоха в модата.

Как да не го прочетеш в Париж!

More from View Sofia

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 13 часа

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.

Кучето е мое! Споделеното попечителство над любимците след развода

All About Life преди 3 дни

Когато се омъжих, най-накрая разбрах какво е безусловната любов - благодарение на моя булдог. Бях безнадеждно отдадена на това пухкаво, набръчкано кученце, откакто го взехме у дома месец след сватбата ни. Всичко, което правеше Чарли, ме радваше: мърдането на дупето му, начина, по който се плъзга през кухнята, за да облизва трохите по пода, настойчивостта му да гризе стените на апартамента ни.