Следва

София ще е домакин на първия еврейски фестивал в България

Моника Белучи и Венсан Касел се развеждат?

Бразилското издание Globo, както и френското Closer хвърлиха бомба вчера, съобщавайки, че една от... 

People of art преди 10 години

Бразилското издание Globo, както и френското Closer хвърлиха бомба вчера, съобщавайки, че една от най-солидните, издържливи, красиви и популярни европейски двойки, Моника Белучи и Венсан Касел, се развеждат. Зад гърба си известните актьори имат 14 години брак и две деца.

Твърди се, че Моника е събрала нещата си и е напуснала новия дом на семейството в Рио-де-Жанейро заедно с дъщерите Дева и Леони. "Неназованите източници" съобщават, че с очите си са видели как актрисата трупа в колата си камара куфари и слага децата, при това без да има планове да лети нанякъде.

Току що появилите се слухове косвено подкрепят неотдавнашните спекулации, че двойката в последно време бурно изяснява отношенията си, като последният случай е на летище пред много свидетели само преди няколко седмици.

Моника Белучи и Венсан Касел се ожениха през 1999 година, а поне три години преди това бяха гаджета. Двамата имат и девет съвместни филма.





 


Closer Magazine Cover


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра