Следва

Хидратанти Топ 6

Вежди - Още по-нов прочит

Ако през миналата година веждите се подчертаваха допълнително, към днешна дата е най-добре да са там, но все едно ги няма...

Beauty News преди 15 години

Има две неща, които правиш, докато гледаш за първи път Madonna в новото видео Give it to me feat. Pharell Williams.

Първо, изкрещяваш, както колегата И.: "СТИГА! ". След като потанцува страстно около любимия Джъстин в предходното видео 4 Minutes, този път Кралицата  "се вие" на Pharell.

Второ, забелязваш, че веждите на звездата са тон в тон с русата й коса.
Ако през миналата година веждите се подчертаваха допълнително, към днешна дата е най-добре да са там, но все едно ги няма.

Предупреждението тук е - Не скуби! Решението - Изсветли!
Тенденцията покри всички дефилета за последния топъл сезон, но особено ни впечатли с редиците на Gucci, Alberta Ferretti, Prada и Emilio Pucci.


Процедурата по изсветляване на веждите трае не повече от 5 минути. Може да го свърши твоят фризьор следващия път, когато отидеш на процедура - боя, след като предварително козметик даде правилната форма на веждите. Операцията не е препоръчително да изпълняваш сама у дома.  Особено приятен е ефектът при вече погалена от слънцето кожа. Enjoy!

Иначе може да видиш русите вежди на Мадона на живо 27-ми септември в Атина.
До момента това е най-близката дестинация от турнето на Голямата. Мислехме да отскочим до Берлин в края на Август, но Атина всякак е по-ок.

Ако искаш да си пръв сред равни, билетите за концерта са в продажба от 27-ми юни, от 10.30 ч. сутринта, струват между 80 и 250 Евро и не включват самолетния билет, но това е ясно.

За още инфо - www.madonna.com

 

More from View Sofia

More Beauty News