Следва

Double Trouble - Секси мокасини в кралско бургундско

Когато известните пътуват - Синди Крауфорд

Усмихната, гримирана, елегантно, с хубав тен, коса и блестящо бели зъби Синди Крауфорд слиза от самолета на...

All fashion преди 10 години

Усмихната, гримирана, елегантно, с хубав тен, коса и блестящо бели зъби Синди Крауфорд слиза от самолета на летище LAX в събота в изключително добра форма, която прави впечатление на минувачи и фоторепортери.

47-годишният супер модел
е облечен в спортни панталони в милитъри цвят, които носи без претенции, с бяла широка блуза и съвсем нисък сандал.

Крауфорд, чиито емблеми на един от най-успешните модели на 80-те и 90-те бяха и все още са неустоимата бенка и перфектното сложеното, не твърде слабо тяло, носи с удоволствие както годините, така и самочувствието си на зряла, успяла жена, като по този повод казва преди време за Net-а-Porter: “Аз съм обикновена жена, понякога се чувствам красива, друг път имам лоши дни и си казвам: О, ужас, нищо не ми става." 

Причината да се появи зашеметяваща на летището в Ел Ей е връщането й от ангажимент в Далас у дома, където Синди живее щастливо със съпруга си и двете си деца. 





More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.