Следва

Музика и танци закриват СОФИЯ ДИША на бул. Витоша

Миранда Кер - много красива на театралния дебют на Орландо

Много красива в романтичната си рокля с цвят на лагуна и подходящи сандали, пусната коса, усмихнато лице с червени устни и... 

People of art преди 10 години

Много красива в романтичната си рокля с цвят на лагуна и подходящи сандали, пусната коса, усмихнато лице с червени устни и съответни на цвят нокти, и безкрайно лъчезарна, моделът Миранда Кер се появи на Бродуей за да подкрепи мъже си Орландо Блум, за когото въпросната вечер бе театрален дебът. В Ню Йорк се състоя предпремиера на спектакъла с негово участие "Ромео и Жулиета".

Преди да влезе в залата, Миранда не пропусна, съобщавайки маршрута си в Twitter, да погъделичка талантливия си съпруг:

Напред, Ромео! Много се гордея с теб!

Дебютът на Блум в шекспировата пиеса, която официално влиза в афиша на театъра едва на 19 септември, се оказа възторжен театрален празник. И докато Орландо раздава автографи, позира пред камерите и си беседва с феновете, съпругата му умно предпочита да отстъпи цялото внимание на героя на вечерта и да седне в автомобила, където да дочака съпруга си.

Актьорът, в интерес на истината, макар и увлечен от сцената, не забравя и за големия екран. Феновете с нетърпение чакат 13 декември - датата, на която ще се състои премиерата на втората част на кинотрилогията "Хобит" - "Пустошта на Смoг", в която той играе елфа Леголас.

С това нюйоркската хроника на знаменитото семейства не свършва - в момента Орландо Блум и неговата "Жулиета" заедно с двугодишния си син Флин живеят в града постоянно. И по всичко личи, се чувстват вълшебно.






Орландо Блум след премиерата















 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра