Следва

За къдриците с любов или как да постигнем добър ефект в три стъпки

Prettybox вълшебства за месец август

Easy, Breezy, Style е августовската мантра на PrettyBox - вълшебниците, които завиват в елегантни опаковки...

Beauty News преди 10 години

Easy, Breezy, Style е августовската мантра на PrettyBox - вълшебниците, които завиват в елегантни опаковки специално подбраните от тях продукти за красотата на кожата и тялото.

В най-горещия месец от годината, макар и в самия му край, се нуждаем от хидратация и естествена грижа, с което екипът на PrettyBox се заема професионално.

В концепцията на бюти абонамента е заложен и елементът на приятната изненада, но все пак, споделяме какво открихме в разкошната кутия от първия до последния продукт, защото си заслужават:

Davidoff Cool Water For Men Тоалетна вода за мъже - изненада за него, която ни дава известен жокер, че можем да очакваме и специално мъжко издание. 

Първите 60 поръчали своята кутия за Август получиха и 5мл миниатюра.

DR. SCHELLER Крем за ръце с масло от арган / Балсам за ръце с морски зърнастец
Оригинален размер: 3,20 ЛВ / 15МЛ, 14,70ЛВ / 75МЛ

DR. SCHELLER
представя два подхранващи крем и балсам за ръце. Маслото от арган и екстратът от зърнастец, навен и глицерин надеждно защитават и пазят вашите ръце. 

Клиентите на Prettybox получиха и код 15% намаление на всички продукти DR.SCHELLER

BM Beauty Mineral Bronzer Summer Warmth
Оригинален размер: 19ЛВ / 4ГР 4.50ЛВ / 1ГР

100% минерална натурална формула, 100% натурален бронзант. Не съдържа парабени и синтетични оцветители и аромати, животински продукти, филъри, нано-частици, bismuth oxychloride. Не пречи на кожата да диша, не запушва порите и не причинява зачервявания. Продуктът НЕ е тестван върху животни и е одобрен от BUAV и PETA. The Summer Warmth bronzer е очарователен среднозлатист прахообразен бронзант с разнообразно приложение.

SHISEIDO MOISTURIZING GEL CREAM
Оригинален размер: 78ЛВ / 40МЛ

Специално разработената от SHISEIDO себум-абсорбираща технология прави линията PURENESS изключително подходяща за летния сезон. 24-часова грижа в лек кремообразен гел със специално разработена технология за интензивно овлажняване и леко, нелепкаво усещане с участието на Хидро-Балансиращ Комплекс. Кожата ви е незабавно омекотена, хидратирана и със съхранена сочност и свежест както през лятото и зимата часове наред.

SHISEIDO BALANCING SOFTENER, Аlcohol-Free
Оригинален размер: 58 лв./150ml

Специално разработената от SHISEIDO себум-абсорбираща технология прави линията PURENESS е изключително подходяща за летния сезон. Решава проблемите с омазняване, лъщене, широки пори, нечистотии и пъпки. Освежаващ лосион без алкохол с анти-бактериално действие, който незабавно изпълва кожата с влага, омекотява роговия слой, за да подготви кожата да приеме и запечата в дълбочина ценните съставки на дневната или нощната грижа, която ще й предложим. Балансира Ph на кожата и предотвратява образуването на несъвършенства.

Продуктовата линия предлага грижа за деликатния баланс между себум и влага чрез 3 модерни технологии:

Себум –Абсорбираща
Аромакологична с анти-себум аромат на основата на Люляк
Хидро-балансираща с екстракт от мексиканското растение Пало Азул

BIODERMA Памучни тампони
БОНУС ПОДАРЪК ЗА ВСИЧКИ ПОРЪЧАЛИ PRETTYBOX ЗА М.АВГУСТ

BIODERMA Photoderm MAX Ultra-Fluid SPF 50+
Оригинален размер: 
32,90ЛВ за безцветна текстура 40МЛ
34,90ЛВ за оцветена текстура 40МЛ

Слънцезащитен продукт за лице, притежаващ един от най-високите фактори – SPF 50+/UVA 40, което гарантира максимална защита срещу UV лъчите. Уникалният патент Cellular BIOprotection® активира по биологичен път естествените защитни механизми на кожата, предпазва от фотостареене и защитава клетъчното ДНК. Предлага се в два цвята (светъл и златист) и с безцветна текстура. Подходящ е за всеки тип кожа, благодарение на леката ултра-флуидна текстура.

BIODERMA Atoderm Gel Douche Мек почистващ душ гел без сапун
Оригинален размер: 23,70ЛВ / 200 мл и 35,90ЛВ / 500МЛ

Със своята патентована формула от активни съставки Atoderm Gel Douche почиства, успокоява и хидратира кожата. Облекчава и намалява усещането за дискомфорт. Atoderm Gel Douche има приятна, деликатно ароматизирана, нежна и обилна пяна. Синият цвят е естествен, без да съдържа оцветители. Подходящ е за лице и тяло. Физиологично pH. Лесен за отмиване. Подходящ за деца и възрастни. Без сапун, без оцветители, хипоалергенен.

BIODERMA Sensibio H2O мицеларна вода
Оригинален размер: 10,90ЛВ / 100МЛ, 23,90ЛВ/250МЛ, 33,90/500МЛ

За първи път преди двадесет години във Франция BIODERMA създава революция в хигиената за чувствителна и нетолерантна кожа. Sensibio H2O е първата мицеларна вода за почистване и премахване на грим, която осигурява безопасност, нежна грижа и ефикасност за всеки тип чувствителна кожа. На пръв поглед изглежда като обикновена вода, въпреки това мицеларната вода Sensibio H2O е безспорен лидер сред козметичните продукти за отстртаняване на грим. Ефикасно замества тоалетно мляко, гел и тоник, отстранявайки дори водоустойчив грим, почиства нежно зоната около очите. Това се дължи на съдържащите се в нея мицели на естери на мастни киселини – частици, които абсорбират замърсяванията.

Sensibio H2O има действие 4 в 1: ● Почиства ● Успокоява ● Освежава ● Тонизира

Бижута от Lilly Vanilly 

Креативната марка, която е вдъхновена от божественото в жените. Lilly Vanilly прави бижута и дрехи, които са достъпни в онлайн бутика на марката lillyvanilly.eu.
Този месец клиентките на Pretty Box получават в кутиите си по един страхотен аксесоар от свежия лейбъл, както и талон за намаление в сайта - 10 % с промо-код PrettyBox.

Цена на абонамента, 24.99 лв. 
Още за PrettyBox

More Beauty News